Napi 3 nyerstolyás fog hizlalni?
Figyelt kérdés
Vagy hogyan jobb enni nyersen vagy főve a tojás azok a vitaminok nem főlnek ki amik nyersen megvannak mert olvastam hogy nem annyira egészséges a nyers tojás. És ez megfogja huzni a hatását fogok tőle hizni? Persze egyebet is eszek.2013. jún. 29. 11:53
1/9 anonim válasza:
Maximum a szalmonella esélyét fogja hízlalni
4/9 poiu válasza:
A nyers tojás fehérjéi nem olyan jól emészthetők, mint a főtté. Főzd vagy süsd.
6/9 anonim válasza:
bátyám kezdõ gyúrós korában 12 kg-ot adott le a.2 hét korház alatt amit a nyerstojás okozta szalmonella miatt töltött ott...
8/9 dirtboy válasza:
egyébként nem csak szalmonellától kell félni,sima bélfertőzés is lehet arra nagyobb esély is van.
régen mikor még nem nőtt be a fejem lágya ittam nyers tojást aztán meg is lett a baj.
kataflamon éltem majd be szartam úgy fájt a hasam,enni nem bírtam viszont fostam mint állat,szénnel kellet meg fékezni.
f asza volt,megérte nyersen inni
9/9 MrPifta válasza:
most írom le 7277-edjére: Hízni akkor hízol, ha több kalóriát viszel be, mint ameyit elfogyasztasz. Ha csak 3 tojást eszel, akkor még fogysz is, de ha mellé 3kiló húst is, akkor meghízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!