Tömegnövelek, napi 1 szál cigi akadályozhat a fejlődésben? 18/f
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 21:33
1/10 anonim válasza:
Én az ilyet nem értettem soha és nem is fogom. Ha napi 1 szálat szívsz, akkor nem vagy dohányos, nem vagy függő, tehát akármikor abba tudod hagyni. Akkor meg miért szívod?
3/10 A kérdező kommentje:
ha a Te helyedben lennék, erre kapásból 53 kézenfekvő magyarázatot tudnék, miután átgondoltam magamban, és MIELŐTT feltettem volna a kérdést. Többek között például azt is, hogy a nap végén általában jólesik egy szál cigi. De azt hittem, ezen az oldalon választ szoktak adni, és nem visszakérdezni.
2013. jún. 25. 21:39
4/10 anonim válasza:
Nem, nem fog akadályozni. De nem tudom milyen étrended lehet neked, ha már a cigire se tudsz nemet mondni (régen én is cigiztem, napi 3-4 dobozzal simán elszívtam és mikor lehatároztam hogy leszokok, le is szoktam). Gondolom az étrendet is így tartod be.
5/10 A kérdező kommentje:
édes istenem, ki mondta, hogy nem tudnék nemet mondani? az imént mondtad, hogy nem akadályoz. akkor mi okom lenne nemet mondani rá? ha már itt tartunk, az étrendemet elég szigorúan betartom, céltudatos ember vagyok kis 18 éves létemre, de Te nem tudom ki vagy, hogy megítélj valakit az alapján, hogy Gyakorikérdéseken feltett egy egyszerű kérdést. Mindenesetre egy élmény volt.
2013. jún. 25. 21:48
6/10 anonim válasza:
Nekem is :)
Ha tényleg abba tudod hagyni, akkor hagyd abba, addíg míg úgy nem jársz mint én. Nagyon káros az egészségedre, de gondolom ezt már hallottad párszor.
7/10 anonim válasza:
nem cigizek de az a napi 1 szál tényleg semmi. annál több káros anyagot lélegzel be azzal hogy kint vagy az utcán.
8/10 Szergej55 válasza:
Nem akadályoz, de nem is segít, ezért szerintem ha teheted, próbáld meg elhagyni.
9/10 anonim válasza:
Igen, csak ő az utcán lévő káros anyagokat ugyanúgy belélegzi, mint aki nem dohányzik, csak mellette még a cigit is.
Egyébként mindegy, hány szál szerintem, a sport mellé nem illik sem az alkohol, sem a cigaretta.
Ha viszont nem versenyszerűen csinálod(márpedig gondolom nem, különben fel sem tetted volna a kérdést), akkor nem ezen fog múlni a fejlődésed.
10/10 anonim válasza:
Ha nem napi szinten szívod, akkor szerintem nem gáz. Én meg sörözni szoktam többször is a héten, van, ami jól esik, és nem akarok róla lemondani. Bár ez attól is függ, mennyire veszed komolyan az edzést. Ha tényleg nagyon komolyan betartanék mindent, akkor el kéne hagynom minden káros dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!