Mit csináljak ha nem tudom megcsinálni a kezdő gyakorlatokat?
Elkezdtem ezt az edzéstervet:
de például a tolódzkodás és a húzódzkodás tarkóhoz nem megy. Fekvő se nagyon de térden az megy. A húzódzkodásnál legalább lehet helyettesíteni egykezes evezéssel de a tolódzkozás egyáltalán nem megy max 1 aztán próbáltam lábbal segíteni de nemtudtam hogy kéne és úgy se nagyon ment. Mit javasoltok mit tegyek csináljak amennyit tudok és majd erősödök és menni fog vagy helyettesítenem kéne?
Fekvő: rakj le valami először magad elé (én mikor kezdtem 3 db DVD tokot raktam le) és csak addig engedd le magad. Így sokkal könnyebb, és majd ha fejlődsz, akkor mindig vegyél ki 1-1-et. De amúgy ott fekvenyomást ír, nem fekvőt.
Tolódzkodás: van a kondiban olyan tolódzkodó gép? Pl. ilyen: [link]
Ezen be tudod állítani a súlyt, neked csak ülni kell.
Húzódzkodás: hasonlóan van gép hozzá, valami ilyesmi: [link]
Amúgy ezen tolódzkodni is lehet, feltérdelsz arra a középső részre, a súlyt beállítod, hogy mennyivel legyen könnyebb (ha pl. 30-ra rakod, akkor 30 kilóval könnyebb lesz megcsinálni) és csinálod.
Ja csak most vettem észre, hogy ez otthoni edzésterv. Megtévesztett a fekvenyomás és vállból nyomás :(
Akkor mindegy, úgy se tudod felhasználni amiket az előbb írtam, csak a fekvőtámaszost :)
Talán az energiád is lehet kevés hozzá. Én ajánlanék neked reggelente egy turmixot ami segíteni fog és rettentő olcsó. Vegyél 2 banánt turmixold össze fél liter tejjel ízlés szerint cukrozd.
Ezt benyomod reggel 8 kor, majd 10 órakor elkezded az edzést!
Meg még cukrozni is kéne?
Fall oszkar te nem kicsit vagy kretén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!