Tomboy kérdése:
Teljesen ki vagyok gyurva.14 éves vagyok és 85 kg, de nem tudok több izmot felszedni! Hogyan tudok szteroid nélkül kétajtós szekrény lenni? :O
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 09:03
11/18 anonim válasza:
Nekem valamiért ez jutott eszembe:
12/18 anonim válasza:
4-5 órát edzel?
Hányféle szteroidot használsz?
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
A linkelőnek pedig ezt üzenem:
Mi a f...t linkelsz?
B..i-e vagy?
2013. jún. 25. 12:26
14/18 anonim válasza:
farsangra akarsz beöltözni szekrénynek? én próbáltam, és se az se az íróasztallal nem nyertem. Idén TV állvány leszek....
16/18 anonim válasza:
nap kamukérdése
viggyázzatok,a kérdező csak provokálni akar....
megnézném ezt a szétgyúrt gyereket én, a számítógép mögött ülve, pattanásos képpel, szódásüveg vastagságú szemüveggel, és cérnametélt vastagságú karokkal, akinek az anyja este hétkor viszi be a kakaót, h kisfiam , meg kellene inni, és fekvés, mert holnap korán kell kelni.
17/18 anonim válasza:
uccsó nem látod ,hogy csak azért írta ki ,hogy felpontozzon mindenkit?
18/18 anonim válasza:
Dobj egy képet, és elhisszük, Tomboy:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!