Szerintetek a CreaTOR vagy a Creatine pH-X Pro lenne jobb az erőszint növelésre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 18:20
11/14 A kérdező kommentje:
ja tudom..
És mit mondanátok a Pow3rd-re? Gondolom gyengébb, mint az Xplode de az már ér valamit?
2013. jún. 23. 19:24
12/14 dirtboy válasza:
xplode 2.0 jobb és kapható kisebb kiszerelésben is,10 felett a nagy kiszerelés van
13/14 A kérdező kommentje:
oké, de nekem máskor se lesz pénzem rá :D
olcsóbb megoldás kellene. A Pow3rd mennyire számít jónak? Tapasztalatok róla?
2013. jún. 23. 19:35
14/14 dirtboy válasza:
azt nem próbáltam így inkább nem mondanék róla véleményt,amúgy is az energetizálók egyéb függők.
ha konditeremben edzel akkor a pultos szerintem fog tudni neked adni egy adagot.
veszel egyet mikor be mész aztán kipróbálod,esetleg fitnesshopban veszel,ha jól tudom van 25 adagos zacskós kiszerelés azokat megszokták bontani és árulják darabra is,úgy is ki tudod próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!