Valaki mond nekem jobb programot mint az fps creator 10x? (ugy ertem hogy jobb grafikaval)
Figyelt kérdés
ugy ertem hogy hasonlo ingyenes program mint az fps creator 10 csak ugy ertem ami jobban megcsinalja a grafikajat a jateknak2009. dec. 27. 11:34
1/6 A kérdező kommentje:
bocs hogy hulyen fogalmaztam akar program nevet is mondhatok vagy linket is kuldhettek
2009. dec. 27. 11:34
2/6 anonim válasza:
Helló!
nem ismerem az fps creatort, mármint hogy kell-e hozzá programozói tudás. De ha ismered a java, vagy a c/c# programozási nyelvek valamelyikét, akkor ott van a unity. Ha rákeresel, találsz hozzá tutorialt is, meg sok egyéb dolgot.
3/6 A kérdező kommentje:
oke koszi ez pont jo es tetszik is meg egyszer koszi:D
2010. jan. 3. 12:34
4/6 anonim válasza:
Unreal Engine 3.0-nak is van ingyenes verziója [link] Maga az Unreal Tournament 3 az egyik tutorial. És ez a mai ipar legjobb 3D-s engineje
5/6 A kérdező kommentje:
koszikee
2010. jan. 18. 17:10
6/6 A kérdező kommentje:
az utolsonal a pont felrakttam es tenleg nagyon jo!! ezer koszonet
2010. jan. 19. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!