Rendszeres nemi élet serkenti az izomnövekedést?
Mostanában hanyagoltam a szexet, mert azt olvastam, hogy így több energia marad az edzéshez, illetve hogy ilyenkor az ember nem veszít el fontos tesztoszteronokat, amik segíthetik az izomnövekedést. Viszont az figyeltem meg, hogy így a borostám kb 2x-3x lassabban nő.
Na már most ha a borostám lassabban nő, akkor nyilván kevesebb tesztoszteron is termelődik bennem, tehát az izomfejlődést se segíti annyira, nem?
Dugni akkor dugok, amikor csak lehet, csak két barátnőm van: egyiket Szilvinek hívják, a másikat jobb kéznek. Na már most Szilvi elutazott, a jobb kezem meg hanyagolom. Vili? :D
Ilyenkor lehet világraszóló tudományos kísérletekbe bonyolódni.
Hát, ha a jobb kezed nőnemű, akkor érthető, hogy miért fejlődik kicsit lassan...
A borosta növekedési sebessége nem tesztoszteron szint függő. Ha így lenne, a 60 éveseknek nem kéne borotválkozniuk. Nem ismerek egyértelmű bizonyítékot a jobb kezed és a T szint között összefüggésre. Feltételezem, hogy aki nem él nemi életet, annak hosszabb távon inkább csökken, mint nő a T szintje.
Na szóval... a férfi hormon, azaz a tesztoszteron a herékben termelődik, miközben a szexre, a gyereknemzésre... szóval érted... akármi hasonlóra gondol, izgatás éri, ez az ejakulációval, vagy aktussal, vagy "matyizással" nem veszik el, hisz nem az távozik belőled, ilyenkor éppen termelődik. Egyszóval: ha hanyagolod a szexuális életedet, kevesebb tesztoszteronod lesz!
Szóval menyél szembe mindennel, amit eddig gondoltál :) (igaz, ez így leírva furcsán hangzik).... de csak gondolj bele! Adott egy nyámnyila és a fiktív körülményeket előteremtendő csúnya férfi, ez esetben nyilván adott, hogy nincs szexuális élete, és ez alapján te se egy tesztoszterontól kicsattanó, agresszív izomállatnak képzeled el. Na most adott pl.: the rock wayne.... na ő neki valószínűleg van szexuális élete... és hát el tudod képzelni The Rock-ot... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!