Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen testet mennyi idő...

Egy ilyen testet mennyi idő alatt lehet csinélni?

Figyelt kérdés

KB. mennyi a testzsír%?

[link]

2013. jún. 18. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:

1. Lépés add el a kondibérleted

2. Lépés vegsél belőle chipset kólát ilyeneket

3. Lépés hagyj fel mindennemű sporttal

?????

Megvan a test

2013. jún. 18. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függ miből indulsz ki? Egy hatalmas kupac szarból kis kupac szart csinálni eltarthat egy darabig.
2013. jún. 18. 00:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennek a testzsírja 20% felett van és izomtalan.
2013. jún. 18. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Na látom itt mindenki adonisz :), Tényleg attól függ honnan indulsz és hogy edzel, hogy tudtátok megitélni ezt a testet nem is láttátok emelés közben, lehet mindenkire ráver dupla súlyokat, és sokkal funkcionálisabb test mint a tiétek.
2013. jún. 18. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Nem vagyok Adonisz.A kérdező egy objektív véleményt kért,azt adtam.

A testzsírszázaléka 20 felett van,és mell/törzsizomzata alig.

Ennél fogva ne írj ilyen "talán sokkal többet bír mint ti"-féle h*lyeségeket.

2013. jún. 18. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert az köztudott hogy az izom/erő arány összefügg? :D Igaz?

Nálaunk aki a teremben van és guggolásból / elemelésből rekordot tart egy átlagos ember nem különösebben izmos mégis erős.

Van egy másik srác 60kg-s nem különösebben izmosabb mégis a testsúllya 2X-be guggol.

[link] Ezt kell nézni és kész, a test kinézete legyen mellék termék, persze ha figyelünk az étkezésre azért látszodhatnak izmok, de lehet hogy a képen épp nem figyel a gyerek az étkezésre. Na és? Lehet neki ez jobban tetszik.

2013. jún. 18. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy a ti termetekben mi a helyzet? Kit érdekel az erőemelés? Testépítésről van szó és ilyen test eléréséről, nem arról, hogy annyit akarunk nyomni, mint aki a képen van. Tudok mondani én is idióta példákat. A 60kg-s srác akiről beszélsz biztos nem zsíros. A képen látható meg zsíros, nincs különösebb izma, testépítő szemmel ronda test.

Még egyszer hangsúlyozom mielőtt jön a válasz erre: NEM erőnövelésről szólt a kérdés, hanem ILYEN TEST eléréséről.

2013. jún. 18. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Akik szarul néznek ki, mindig terelik a szót, hogy háát de lehet én 57 kilósan többet nyomok ki mint aki 120 kiló szín izom.

Egyrészt az izom/erő arány összefügg, igen, bármilyen hihetetlen, csak nem konkrét egyenes arányosság van, mert sok más változó is van.

Másrészt, ha erősebb is vagy egy testépítőnél, ez a kutyát nem érdekli, főleg, hogy nem is látszik rajtad, attól még te nézel ki szarul, bármilyen szomorú.

2013. jún. 18. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kis darab, de tegnap például 8kg-val tricepszeztem (lórúgás) mert ezzel tudtam szabályosan végrehajtani. Igy is majd besz.rtam, utolsó gyakorlat volt.

Szerintem nem a súlyok nagysága a lényeg.

2013. jún. 18. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!