Kondisok, tornászok?
Figyelt kérdés
Az szegycsont alatti izmot,hogy tudom fejleszteni(főképp arra a területre gyúrnék)???2013. jún. 17. 22:44
11/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést ne itt tedd fel, úgy se tudja senki sem megválaszolni. Én a háziorvosomnál tenném fel, ha nem is tud ja rá a megoldást, akkor megkérem, hogy kérdezgessen körbe az orvos ismerősei közt :)
12/15 anonim válasza:
( én most se tudom miről van szó de)Ha van köze a légzéshez akkor az intenzív futást ajánlom! Meg felulésekkel is rá lehet segíteni szerintem
13/15 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy intenzív futás?Konndizok mellkasra legfőképp,remélem segít!
2013. jún. 23. 00:08
14/15 A kérdező kommentje:
Háziorvos csak mondta,hogy nem tud segíteni,nem ajánlja a műtétet sem!Mintha csak elküldöd volna a .....
2013. jún. 23. 00:08
15/15 anonim válasza:
Intenzív futás alatt azt értem hogy 2 kmt jelölj ki és azt próbáld minél gyorsabban minél kevesebb idő alatt lefutni ez segíthet meg utánna 1-200m-t sprintelni ettől a tudőd is növekszik és a mellkasod is nagyobb lesz! Amúgy nem vagy púpos? Vagy valamiféle gerinc elváltozás? Mert akkor abból kell kiindulni!! Ha az vagy írd meg én meg segítek edzéstervet összehozni! Osztályokba is van és mióta azt csinálja amit mondtam azóta szemmel láthatóan kezd kiegyenesedni ezt a röntgen felvétel is bizonyítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!