Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha váltogatom a fogyó edzést...

Ha váltogatom a fogyó edzést és az izomnövelő edzést el lehet vele érni valamit?

Figyelt kérdés
Hetente vagy naponta váltogatnám a kardiot-és a súlyzós edzést mondjuk akkor lehetséges lenne fogyni és izmosodni "egyszerre" ?
2013. jún. 17. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, h fogyó edzés, max étrend(amikor több energiát használsz fel mint amennyit beviszel).

Egyébként a kardió azért jó, mert súlyzós edzés mellett erősíti a hajszálereket.

Én tavaly ilyenkor így csináltam

hétfő: súlyzós nap

kedd: kardió

szerda: súlyzós nap

csüt: kardió

péntek: súlyzós nap

szombat: kardió

vasárnap: súlyzós nap/vagy pihenő.

így kell ezt :)

2013. jún. 17. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
A súlyzós edzést példának mondtam amit szeretnék csinálni az az intervallumost edzés (HIIT) csak 3 szor érdemes csinálni a héten és akkor közé gondoltam valamit beiktatni.
2013. jún. 17. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A súlyzós edzés az alap. Azt muszáj beiktatnod, csak utána jöjjön a többi pl. kardió. Én egy nap szoktam a súlyzós edzést a kardióval csinálni, heti 4x van súlyzós edzés, ehhez még 2x kardiózok valamelyik 2 nap.
2013. jún. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!