Mit kéne csinálnom, kondizás?
Figyelt kérdés
190 cm 90 kg, vagyok el akarok kezdeni kondizni! Mit csináljak? Mire gyúrjak? Mennyit, hogy legyen eredménye (látványos)? Mondjuk most nyáron lenne lehetőségem eljárni, nem mindennap de tudnék menni! Nem hiszem, hogy kéne szálkásítani de én nem értek hozzá!2013. jún. 14. 23:14
1/5 anonim válasza:
Ha csak nyáron akarsz járni, felesleges, bele se kezdj.
Mire gyúrjak? Súlyzós edzéssel minden izomcsoportot meg lehet mozgatni, szóval nem értem a kérdést. De ha strandon akarsz feszíteni, akkor bicepszre gyúrj.:O
2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak nyáron járnék, ezt én csinálni akarom!Csak most nyáron kezdeném el, de akarok majd később is!
2013. jún. 14. 23:23
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a választ!A látványosat nem erre értettem :) de azért köszi!Vagyis nem erre a célra kellene!
2013. jún. 14. 23:25
4/5 anonim válasza:
Kezdésnek egész testes edzéseket végezz heti 3-4 alkalommal, mellette mehet aerob mozgás is, ha fogyni szeretnél, ezt is beiktathatod heti 3 alkalommal minimum 40-60 perc.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen!
2013. jún. 16. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!