15 évesen Pump'n Go vagy POW3RD 2. 0?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 17:50
2/4 anonim válasza:
Én kaptam egy minta adagot a Pow3rd 2.0-ból. Úgy felpörgetett, hogy olyan edzést nyomtam, hogy a végén hánytam. Rosszul is lettem tőle. Rájöttem nem kell nekem még ilyen pörgök én ezek nélkül is. Szerintem ne szedj még ilyeneket. 16/f
3/4 anonim válasza:
15 évesen nem hiszem, hogy pörgetők kellenének, igyál meg 1 energiaitalt, vagy kávét, ha nagyon akarsz valamit, de ennyire koncentrált cuccokat ne szedj szerintem. Bajod nem igazán lehet, hacsak nem behánysz, ahogy az előttem szóló is írta. Na persze ha betolsz napi 3-mat akkor komoly gondok lehetnek, ésszel és óvatosan kell ezt.
15 évesen még eléggé pörög benned a kémia, szerintem felesleges, többet árt, mint használ.
4/4 anonim válasza:
nitrox therapy-t szedjen akinek a hot blood vagy pow3rd 2.0 vagy valamelyik is rosszulléttel járt mert én 14 vagyok már sokszor szedtem be nitroxot de semmi bajom nem lett és ilyen 10-20 kilóval többel nyomtam fekve meg guggoltam stb de pl karedzésnél ugy be durran a karod h az valami eszméletlen scott gépen (14évesen!szabályosan!) 50kg-ba belehúztam 15-t de vigyázni kell egyébként mert amikor valami energizálót beszedsz olyan nagy a vérbőséged h alig érzed a fájdalmat és az izületeid másnap úgyfognak fájni h hugyozni nem fogsz tudni mert ha kézbe veszed a p*cs*d olyan mintha eltörne a csuklód,valamint izomgörcs is lehet belőle, de ez persze csak ha nagyon keményen edzel ha egyszerűen csak fáradt vagy és beveszel valamit akkor annyira nem érzed meg. de ha már eleve pörögsz akkor fuu szóval nitrox therapy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!