1/9 anonim válasza:
Annyira,hogy neked pont nincs rá szükséged...még kb 70 évig.
2/9 anonim válasza:
Biztos erősebb, mint Te. Hagyd a fenébe ezt a sportot, nem neked való.
3/9 A kérdező kommentje:
1,nem nekem kell hanem bátyámnak és kíváncsi voltam hogy milyen hatásai vannak!
2,bírom ezt hogy nem neked való...azt had döntse már el mindenki magának +honnan tudod hogy az adott személy milyen edzésmúlttal rendelkezik?
és nem hiszem hogy úgy tetetem volna fel a kérdést amiért ilyen lekezelően kellet volna válaszolni!:..
2013. jún. 9. 19:40
4/9 anonim válasza:
Szar a danabol, inkább a minőségi izomtömegre koncentrálj, ne zsírt+vizet akarj.
5/9 anonim válasza:
Akinek bármiféle edzésmultja van az nem kérdez ilyet.
6/9 A kérdező kommentje:
mivel nekem nincs is (de ezt írtam is hogy nem nekem kell )de idegesít hogy minden ilyen kérdésen ez az első reakció mindenkinél!
2013. jún. 9. 19:47
7/9 anonim válasza:
Az egy szar, kicsinálja a májat, vesét, stb.
Ha már kox akkor csak szuri és valami "megbízható" helyről lehetőleg.
8/9 Dogmatix91 válasza:
Előszeretettel hamisítják. 99,9% hogy ő is valami hamis lóf.szt kapna. Egyébként szteroid kérdésben nincs olyan, hogy megbízható forrás, mert az esetek többségében az se tudja, hogy mi van benne aki eladja. (persze azt mondja, hogy eredeti)
9/9 anonim válasza:
ne vegyél kukoricakeményítőből és tejporból sajtolt tablettát, mert ezeket az alapanyagokat olcsóbban is megkapod.
java részt kamu cucc!
már tíz évvel ezelőtt is hamis volt a többség, akkor szted a válság közepén mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!