Ha egy tömegnövelőben sok a cukor, akkor milyen a hatása?
edzés után és normális mennyiségben fogyasztva nem okoz gondot.
egyébként ezek ilyen lehúzós termékek,kifejezetten hülyéknek való.
az ilyen termékeken nagyot szakítanak a cégek.
a kommentekben meg olvashatod mennyi bírka van aki orül neki hogy mennyit hízott.
az nem zavarja hogy izomban vagy zsírban van e a plusz kiló,a lényeg hogy nőtt a karja meg a mérleg fejlődést mutat.
Érdemes utánanézni, mert ugye rengeteg fehérje van. Van amelyik gyorsabban felszívódik, de van amelyik lassabban. Én cukros vagyok, és éppen emiatt nem nagyon fér bele az étrendembe a tömegnövelő. Vagyis étkezés helyett/mellett lehetne, de akkor már inkább valami tartalmasabb, és talán egészségesebb kaja jobb.
Amúgy szerintem sok ember mondjuk a tömegnövelő miatt aggódik, hogy úúúúúú, mennyire cukros. Hát a sok csoki és egyéb édesség, csipszek és hasonlók, amiket az emberek nap mint nap megesznek azokkal nincs probléma? Cukros üdítők? Ezeknek a mennyisége szerintem nagyságrendekkel nagyobb, mint mondjuk a tömegnövelőké. Ha mozogsz minden nap, és igyekszel normálisan étkezni, akkor a cukorbetegség kockázata alacsony lesz. Nálam mondjuk csak úgy jött. Sosem voltam kövér, mozogtam minden nap eleget, illetve az étrendem sem volt annyira egészségtelen. Tehát bárkinek betalálhat, egy vírus, a szervezeted hajlamos rá, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!