Kb. másfél hete kezdtem el szedni a biotech-es Power Pro proteint, de közben akadt egy kis problémám. Szerintetek mi lehet a baj?
Ez idő alatt 4x voltam együtt a barátnőmmel, melyek után mindig enyhén szúró fájdalmat éreztem a prosztatám környékén. Mivel egyéb különleges dolog nem történt velem az elmúlt másfél hétben, csak a protein szedésével tudom összefüggésbe hozni. Mi lehet a probléma?
A hozzáértők válaszát előre is köszönöm!
Kello mennyisegben szeded e?
Nem adagolod e tul?
Remelem hivatalos bb boltban vetted nem vatera vacak
Mert ak meg van magyarazva
Am jo otlet szeretkeze utan egy shaket bedobni
:D
Mivel az olyan mint egy edzes
Nem hinném, hogy lenne összefüggés a proteinszedés és a fájdalom között, hiszen nem egy varázsszer a protein sem, csupán élelmiszer koncentrált formában. (Az mellékes, hogy a Power Pro egy rakás sz@r)
Másfél hét kevés ahhoz, hogy előjöhessenek bármiféle gondok, javasolnám a háziorvosod felkeresését, ő majd elküld a szükséges vizsgálatokra. Mi sajnos látatlanban nem tudunk sok mindent mondani, főleg, hogy orvosok sem vagyunk :(
Az eddigi ismereteimet figyelembe véve a két dolog közt semmiféle párhuzam nem vonható. Maximum allergiás lehetsz, de az nem így szokott jelentkezni.
Tápkiegnél a "túladagolás" szó valahogy természetellenesen hat...
Értem. Hasonló válaszokra számítottam én is, mivel tudom, hogy nem vagytok orvosok. Egyéni véleményekre voltam csak kíváncsi olyanoktól, akik esetleg tapasztaltak már hasonlót.
A terméket egyébként Biotech boltban vettem, és arra azért kíváncsi lennék, hogy mire alapozva írtátok, hogy sz@rt sem ér, mert a webes leírásnál a legjobb ár-érték arányú termékként van feltüntetve. Persze tudom, hogy ez még semmit nem jelent, de nem gondoltam volna, hogy így átverhetik az embert a minőséggel. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!