Kb. másfél hete kezdtem el szedni a biotech-es Power Pro proteint, de közben akadt egy kis problémám. Mi lehet a baj?
Ő nem volt kivizsgáláson? Vagy mit tett ellene, hogy ez ne forduljon elő többet? Magával az erekcióval egyébként nincs probléma, hanem a dolog után még egy ideig egy picit szúró fájdalmat érzek ott gyomortájon.
Arra gondoltam, hogy a következő hétre leállok vele, hátha elmúlik.
Akkor most a prosztatád, vagy a gyomrod szúr? Prosztata ugye jóval lejjebb van, a hímvessző testbeli "folytatásán".
Próbálj 1-2 nap szünetet tartani (mind szex, mind por terén), bár én nem a porra gyanakodnék (alighanem véletlen az összefüggés), kétlem, hogy a "no pain no gain" filozófiát ennyire komolyan vennék a testépítők:)
Ha meg huzamosabb ideig fennáll, irány az orvos. Ugyan nem kellemes, de ha esetleg prosztatagyulladásod alakulna ki, no, azt nem köszönnéd meg (kb mintha konstans tökön lennél rúgva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!