Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Már másfél hete nem vertem...

Már másfél hete nem vertem ki, mikor lesz éjszakai magömlésem?

Figyelt kérdés
17/f
2011. márc. 1. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka kivered!
2011. márc. 1. 21:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Türelem, olykor hetekig kell várni.
2011. márc. 1. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyszer én is megpróbáltam ezt, talán két hétig bírtam, de akkor már rámásztam volna bármire

talán 12-13 évesen volt nekem 1-2x, azóta nem, az is recska mellett, nem egy nagy szám, ha annyira érdekel milyen, recskázz pizsamában úgy, hogy hagyod belefolyni a gatyádba

2011. márc. 2. 03:20
 4/8 anonim válasza:
És mi a jó abban ha magömlésed lesz ??? o.O
2011. márc. 4. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy kellemes álom, annyi jó van benne. De nekem is csak elvétve volt ilyen, mivel napi rendszerességgel távozik a cucc. Vagy így, vagy úgy, de nem spontán.
2011. márc. 4. 22:44
 6/8 anonim válasza:
Teljesen randomban jön, 18 év alatt nekem 2x fordult elő, rendes szexuális élet mellett. Orgazmus volt, magömlés nem.
2011. márc. 6. 17:04
 7/8 anonim válasza:

90% Kellemes, és valóságosnak tűnő szexuális álom váltja ki. Páran tudják befolyásolni állítólag.

de amugy semmi extra. a családi hátterem miatt én 18 korom alatt sokszor megértem ezt :D, hozzáteszem egyáltalán nem kellemetlen a megfelelő álommal.

2011. márc. 6. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Azon lehetne vitatkozni, hogy álom váltja ki a magömlést, vagy az éjszakai merevedés motiválja az álmokat, szerintem inkább az utóbbi.

Ha már itt tartunk, egy nőnek milyen érzés is, amikor arra ébred, hogy jár benne valami? Egyszer ugyanis éjszaka én arra ébredtem, hogy "nagyon kell". Mivel ott aludt mellettem az akkori barátnőm (akit egyébként minden este megraktam, vagyis előtte volt már egy akció), addig ügyeskedtem, míg oldalról alácsempésztem a lompost. Ami nem volt nehéz, mert oldalfekvésben volt éppen, a jobboldalán feküdt.

Közben persze felébredt, heves mozgásba kezdett és gyorsan hatalmasat élvezett. Kicsit lelkiismeret-furdalásom is volt, hogy felébresztettem, amit meg is említettem, mire ő feltűnően élénken tiltakozott, majd elégedetten aludt tovább.

Nem fejtette ki bővebben, de láthatóan nagyon jól esett neki az incidens, szerintem álmodott is valamit ezzel kapcsolatban, még mielőtt felébredt. Tehát ez az az eset, amikor az ember álmait eltéríti valamilyen külső "behatás". Zajingereknél is előfordul ilyen, hogy egy külső zajhoz kapcsolódik egy álom.

Gondolom, félálomban tudatosult nála, hogy mozog benne valami, erre élvezett egy jó nagyot. :-)

2011. márc. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!