Ha egész jó a kajám már, akkor melyikkel járok jobban, tejsavóval vagy kazeinnel?
Figyelt kérdés
Szóval a kaját sikerült már úgy belőni, hogy naponta 5 étkezés az megvan minimum, ami tartalmaz megfelelő mennyiséget is fehérjéből, szénhidrátból.
Nem akarok sokat költeni fehérjére, azért többfélét nem akarok venni, csak egyet egyszerre, ezért azon gondolkodom, hogy azzal járok e jobban, ha tejsavó + dextrózt iszom, mint eddig is közvetlenül edzések után, vagypedig ha ezt elhagyom, és átváltok most kazein fehérjére, és csak azt innám lefekvés előtt?
Ha esetleg a kazein, akkor minőségben melyik a jobb, a casein night pro, vagy a sciteces 100% casein complex?
köszi
2013. jún. 6. 14:10
1/2 anonim válasza:
edzés után jó lenne a gyors fehérje, meg lefekvés előtt is kellene a lassú, hogy legyen benned tápanyag az éjszaka is uh szálkásításnál kellene a kazein lefekvés előtt, vagy sovány túró, szerintem olcsóbb... tömegnövelésnél meg úgyis vacsorázol rendesen gondolom, uh felesleges az esti kazein egy rendes étrenddel...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, a túrót azt szoktam így is lefekvés előtt, azt gondoltam kicserélni esetleg kazein fehérjére, hátha ad még több pluszt is mint a túró, tejsavót meg elhagynám. De akkor lehet inkább maradok továbbra is a tejsavónál.
2013. jún. 6. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!