Tömegnövelőt mennyit kell szedni és mennyi vízben kell feloldani?
Figyelt kérdés
Ez a 2 hónap hogy edzeni járok! 185cm vagyok és 60 kg 17 éves! Először fehérjét akartam de mondták h inkább először tömegnövelő menjen! Hogy kell elkészíteni és kb. mennyi idő múlva lesz meg a hatása?2013. jún. 4. 05:05
1/2 tap bela válasza:
A kérdésed második felére komoly választ ne mlehet adni. Hogyan lehet megállapítani a Te izomtömegnövekedésedet, virtuális úton?!?! Genetika, szilárd étkezés, edzés intenzitás, pihenés, esetleges tápkiegek fajtája, mennyisége, stb. stb. stb.
A tömegnövelő (az alap) áll:
szénhidrát, protein, kreatin
Tehát vagy ezeket megveszed külön külön, vagy veszel egy standard töemgnövelőt. Előbbi esetben Te magad arányosan összedobod, és edzés után megiszod.
Tömegnövelő esetében meg mondjuk veszel MHN Gainer 35-öt, ami 4kg-os 10.550Ft-ért. Ebből pedig 100g-ot edzés napokon edzést követően azonnal, pihenőnapokon reggel ébredéskor megiszol.
2/2 poiu válasza:
Két hónap után ez fölösleges kérdés. Értem, hogy türelmetlen vagy, de hidd el, a lényeg az, hogy tanulj a sportról, tanulj magadról. Ehhez kell min. fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!