Joe1015 kérdése:
Nektek melyik fehérje (táplálékkiegészítő) vált be eddig a leginkább?
Figyelt kérdés
Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akik már több féle fehérje port kipróbáltak. Én eddig még csak egy féle tejsavó koncentrátumot próbáltam, de az vele a problémám, hogy nagyon puffaszt és a felesleges gáznak bizony távoznia kell, ami társaságban nem éppen kellemes. Tudom, hogy ez egyébként természetes biológiai folyamat...stb., de a jelenlegitől már tényleg zavaróan sok gáz termelődik, ezért is hagytam abba. Négy hónapja edzek heti öt alkalommal ezért is lenne fontos, hogy megfelelő táplálékkiegészítőt találjak. Mivel még kezdő vagyok e téren ezért kíváncsi lennék nálam tapasztaltabb emberek véleményére, hogy nektek melyik fehérje por vált be eddig a leginkább és melyiknek nem volt vagy csak kis mértékben kellemetlen mellékhatásai mint pl. a túl sok gázképződés. A válaszokat előre is köszönöm!2013. jún. 2. 06:23
1/7 Dogmatix91 válasza:
Nekem eddig csak a FullForce Whey Protein Force-tól nem volt semmi bajom, de az csak 67%os fehérjetartalmú. A többitől mind felfújódtam vagy/és kipattogtam. A Scitec 100% Whey Protein Prof-tól először konkrétan összefostam magam, aztán később nem volt ilyen problémám, még csak nem is fújt annyira, viszont csúnya lett a hátam tőle (vagyis valószínűleg ettől). Most tervezek egy MHN Whey Prot csak abban is van papain amitől lehet megered a végbelem nyelve, ezért lehet, hogy Myprotein lesz belőle. Ha hajlamos vagy a felfújódásra akkor próbáld kerülni az emésztőenzimes készítményeket, főleg ha gyors is az anyagcseréd. Milyen proteint fogyasztottál eddig?
2/7 tap bela válasza:
Sok fajtát kipróbáltam:
Syntha6 - finom, és ennyi,
Peak Whey Fusion - számomra az etalon!!!
Optimum - semmi probléma vele,
Stillmass - jó, bár a DH32-es förtelmes volt ízre,
Ultimate - isocool, prostar, annyira erős ízesítés, hogy számomra ihatatlan volt,
Body Attack 100% whey Extreme - profi cuccos
HiTec Whey C6 - profi cuccos
Gaspari MyoFusion, nagyon finom, de puffasztott iszonyatosan
FA Whey egy sza--r volt
Myprtoeint még nem próbáltam, és az MHN-es 100% wheyt sem, de lehetőség lesz kipróbálom.
3/7 anonim válasza:
a számodra a megoldás az emésztőenzimek amit a 100% whey protein professionalban is megtalálhatsz többek között, olyat keress amibe emésztőenzimek vannak attól tuti,hogy nem lessz gázképződés...tapasztalat :D
4/7 anonim válasza:
hát én szétfingom magam a 100% scitec től :-)
6/7 Dogmatix91 válasza:
Akkor nekem is rohad :D Az a tapasztalatom, hogy akinek gyors az anyagcseréje, azt az emésztőenzimes fehérjék fingatják. Persze ez sem mindenkire igaz, de az ismerőseim között is szép számmal találok rá példát. Igazából ki kell próbálni őket.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és információkat!
2013. jún. 2. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!