Egy kezdőnek melyik edzésterv a legjobb?
Amit most írok nem kell megfogadni, ez a személyes tapasztalatom/álláspontom.
Nem értem, hogy miért bonyolítják túl manapság ezeket az edzésterveket. Én anno még rendesen kezdtem el, semmi sajátsúlyos kutyafüle, és még se lett semmi problémám, ízületeim is rendesen bírják azóta is. Ha most kezdenék el kondizni, akkor is így csinálnám, sose követnék olyanokat, mint amit linkeltél.
Egy nagyon egyszerű edzéstervem van, mindenki hasonlóképpen csinálja. Adottak az izomcsoportok: Mell, Hát, Has, Váll, Bicepsz, Tricepsz, Comb és Vádli. Ezeket kell több napra szétszedni. Nekem most 4 napos edzéstervem van, hétfő, kedd, csütörtök péntek. Hétfőn: váll, mell. Kedden: hát bicepsz. Szerda: pihenőnap. Csütörtök: tricepsz, has. Péntek: comb, vádli. Sokan egy napra rakják a kar összes izmát, bicepsz tricepsz és alkar. Én egyáltalán nem edzek alkarra, és vannak akik a comb edzést kettészedik, combhajlító és combfeszítő edzésnapra.
Ez az edzésterv amit én most leírtam csak egy példa, ha akarsz hasonlót akkor keresgess a neten, de persze ezt is felhasználhatod. Az lenne a legjobb, ha csinálnál egy sajátot, másoké nem biztos hogy tetszeni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!