Nem testépítés, szálkásítás csajoknak konditeremben. Mit szóltok?
Sziasztok, tudnátok nekem segíteni kicsit? Összeállítottunk egy előre elkészített kezdő eddzésterv alapján minden napra egy tervet konditerembe. 500 kalória égetése /eddzés a célteljesítmény, 50 kilóra.
Íme:
10x6 db ezekből 20-25 kilóval: lábemelő,nyitó,záró gép. ezentúl 10x6 hasprés, felülés, lábemelés padon hason fekve. 200 fél fordulat twisteren 40 kilóval, 3x10 evezőn súlyhúzás 20 kilóval.
kardiónak 20 perc futás padon átlag 8-as fokozaton (gondolom 8 km/h) és 10 perc sífutó közepes tempón (ettől a kombótól kipróbáltan a bokámig leizzadok).
Az én súlyomra ez megvan 500 kalória? Nem vagyok alapvetően kövér, csak elég hájas, de vékony csontú tehát egy deka izom sincs rajtam, fiúk biztosan ismerik ezt a testalkatot. Ja, és bocsi hogy nem tudom a gépek nevét, de majd megtanulom idővel.
1. Kit érdekel a kalória?
2. Lábnyitogatót elfelejteni.
3. Minden testrészre edzeni.
4. Ha egy deka izom sincs rajtad, akkor mégiscsak építeni, testépíteni kéne, nem? Mondjuk látatlanban nem tudom megítélni, ha a tükör szerint hájas vagy, akkor valóban le kéne azt adni, de nem mind, mert izom és zsír nélkül kegyetlen rusnya leszel.
5. Hacsak nem vagy súlycsoportos versenyző, akkor nincs értelme a célsúlynak. Mindegy, hány kiló vagy, ha jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!