Markovics kérdése:
Melyik fajta szénhitráttól lehet jobban zsirosodni a dextróz a maltodextrin vagy a vitargó -tol?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 21:29
1/5 anonim válasza:
Kb egyforma, a vitargo ami jobban hasznosul, d nagy mennyiségben az is zsír lesz.
2/5 anonim válasza:
3 közül a malto és a dextróz a gyengébb minőség,tehát inkább ettől a 2-től.
De a Vitargo-tól is lehet...
3/5 tap bela válasza:
Bármelyiktől, amiből a genetikádnak, edzés intezitásodnak nem megfelelő mennyiséget eszel-iszol.
4/5 anonim válasza:
Na most én mint ilyen táplálkozással meg még betegségekkel is érdemtelenül sokat foglalkozó..
Mind3 nagy vércukorszint emelkedést okoz. Ezt inzulinnal ellensúlyozza a tested. Ez hízást okoz (most az más kérdés, hogy neked edzés után nem zsírraktárak nőnek, hanem az izmaidba is töltődik vissza tápanyag).
Mindhárom zsírosít, ha nincs tökéletesen belőve az étrend. Márpedig az nincs tökéletesen belőve. Nem valószínű, hogy igazi különbség lenne köztük, a hatásuk között.
5/5 Zakathol válasza:
Mindhárom közel 100-as glikémiás indexű, szóval ebből a szempontból nincs különbség köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!