Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van hogy aki testépít...

Az miért van hogy aki testépít már egy jóideje, annak nagy a hasa?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy ha oldalról megnézzük, akkor szinte egy vonalban van a hasa a mellkasával. Az szerintem nem néz ki úgy jól, jobb ha a mellkasnál a legszélesebb, aztán a hasa folyamatosan keskenyedik a csípőjéig. Ezt főleg a 100 kg környéki vagy a feletti testépítőknél láttam.
2013. máj. 28. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, akinek csak a sok kajától, plusz a hasizma isnagyo vastag. Egy másik ok, ami már a profikra jellemző, a növekedési hormon használata, ami a belsőszerveket is növeli, nem csak az izmokat.
2013. máj. 28. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Tömegeléskor megy ám a hasra zsír, nem egyszerű szálkásan tömegelni, ez csak az extrém ektomorfoknak megy. És igen, ha valaki használ növit, annak a belső szervei is nagyobbodnak. Ez van a profiknál.
2013. máj. 28. 10:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. máj. 28. 10:29
 4/7 tap bela ***** válasza:

egyértelműen a koximatyi hatása.

Pregnant bodybuilders

http://www.youtube.com/watch?v=YR4a5S2iVgE

2013. máj. 28. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezt hívják roid-hasnak.
2013. máj. 28. 11:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaja pont erre gondoltam, valakinek a hasa még jobban kidudorodik mint a mellkasa, milyen gáz már. Akkor ilyen has általában azoknál alakul ki akik koxolnak?
2013. máj. 28. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen van a nagyon zsírosaknál is, de ha látsz egy marha nagy szálkás embert nagy hassal, akkor ott kox van.:)
2013. máj. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!