Hogyan értetitek meg a családtagokkal (foképp idosebb korosztály), hogy miért táplálkoztok ugy ahogy?
Nyugalom, itt én vagyok a rosszfiú!
Montez a legjobbat akarta, senkinek sem kell túlreagálni.
Amúgy el lehet képzelni milyen kellemes érzés, amikor tessék veszik itt néhányan a fáradságot, kisegítenek másokat egyébként sokszor tényleg fontos kérdésekben, mert nekünk volt időnk egy adott témát jobban áttanulmányozni, tapasztalatokat gyűjteni.. egy csomó szempontot mérlegelve próbálunk hasznos válaszokat adni. Ha ez éppen nem tetszik, akkor is sok munka és jó szándék van mögötte. Nem kellemes amikor emellett naponta 10x az ember fejéhez vágják hogy 'de nem úgy értettem' 'de ezzel nem segítettél'.
Akkor nem kell kérdést kiírni, ha a válasz már előre nem tetszik. Nem ba.szogatásból írtam, csak hogy könnyebb legyen kicsit megérteni egymást.
Most meg én nem adtam választ? D:
Leírtam amit én szoktam mondani ilyenkor, ez miért nem válasz? Megértik, a testem egy templom, és sz.ar kaja nem jár oda imádkozni. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!