Kezdő vagyok. Jól indultam el?
22 éves, 164 cm, 60 kg vagyok.
A célom az lenne, hogy formásodjak, erősödjek és javuljon az állóképességem; valamint egy minimális izomzatot tudjak kialakítani magamon.
Étkezés: napi 170g fehérje, 75g ch, 10g olaj öt részre bontva kis adagokban + 3,5 liter víz + vitaminok
Sport: heti ötször kora reggeli időpontban: (súlyzós, kardió és intervallum felváltva)
Jó ez a terv, amit leírtam?
Mire kellene még odafigyelnem?
Meddig kell körülbelül ezt tartanom és mikor kell módosítanom rajta?
Köszönöm, hogy elolvastátok!
most azt nem vágom hogy szálkásítasz vagy izmot akarsz növelni?
a kajád az szálkásítás de azt is írod hogy izmot építenél.
a kettő együtt nem fog menni,szerintem most inkább építs izmot ahhoz pedig tömegnövelő étrendre állj rá.
170 g fehérje miből van meg kaja vagy tápkieg ??
minimum napi 5-6 szor kajálj, ha erősödni akarsz akkor felejtsd el a kardiót nagy súlyokal edz kis ismétlésszámal.
Egyszerre nem lehet naturálban izmot felszedni és zsírt leadni, mert energetikailag különböző étrend szükséges hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, ami kalóriapluszt jelent, a zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta, ami kalóriadeficitet jelent a napi energiamérleg szempontjából. Tehát el kell dönteni, hogy mi legyen előbb.
Izomnöveléshez neked kellene 120g fehérje és 180-240g ch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!