Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok 82-83 kiló vagyok és 182-3 centi. Kb. 3 hónapja kezdtem el igazán a "fogyást" ha lehet így mondani. Eddig olyan 6-7 kilótól szabadultam meg, és úgy, hogy heti 4-5-6-szor jártam futni, lépcsőzni, biciklizni, illetve kevesebb nyim-nyam nasit és italt ettem/ittam. Azonban, kezdem érezni, hogy már lassabban tudok fogyni, nem úgy mint az elején, ezért szeretnék tanácsokat kérni fogyás (étrenddel kapcsolatban is) és esetleg szálkásítás témában, bár az utóbbit nem igen ismerem még. Köszi!2013. máj. 21. 21:53
11/14 A kérdező kommentje:
Montez köszönöm, az előző hozzászólásomat nem neked írtam! :)
2013. máj. 22. 14:25
12/14 *Glissade* válasza:
Nem fogom mégegyszer ugyanazt leírni amit Montez. Neked kell elkezdened és kitapasztalnod mi a jó, amit ő leírt az is csak egy írány mutató. Sok féle életmód létezik, mi nem tudjuk, hogy hozzád melyik áll a legközelebb... mert még csak le sem tudtad írni.
13/14 A kérdező kommentje:
"Köszönöm a tanácsod"! :)
2013. máj. 22. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!