Lehetséges? Vagy csak én érzem így?
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy nemrégen kezdtem el gyúrni, mivel nagyon sovány vagyok(ez azt jelenti hogy ha megemelem a karom meg lehet számolni a bordáimat :) annyira vékony vagyok. ) Na szóval olyan kérdésem lenne hogy mivel 2 hete gyúrok már látok magamon fejlődést, pl.: nagyobb bicepsz. Lehetséges hogy ilyen rövid idő után már látható a változás vagy csak bebeszélem magamnak? Arra gondoltam hogy mivel sovány vagyok hamarabb látszik a változás, de ez lehet hogy csak "tévhit"?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Úgy értettem a látható változást hogy eddig pl. szinte nem is volt bicepszem, ráadásul fogyás miatt a vállamról is lement minden. De most határozottam látszódik szépen a bicepsz is, és a vállam is nagyon szépen alakul. Ezért gondoltam rá hogy sovány testalkaton hamar meglátszik a változás. A régen se voltam valami izmos gyerek, kis "punnyadós" voltam mindig fiatalon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!