Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nutrilite fehérje mennyire...

A nutrilite fehérje mennyire hatásos?

Figyelt kérdés

2013. máj. 19. 09:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Növényi fehérjéket tartalmaz csak. Sokkal hatásosabb amiben nincs növényi fehérje, hanem mind állati eredetű.
2013. máj. 19. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Hatásos? Ez csak fehérje, milyen hatást akarsz? Egy szelet hús mennyire hatásos? Mondjuk a szójás sz@rnál tuti hatásosabb. Kerüld nagy ívben a szójás fOs proteineket. Tele vannak ösztrogén hormonokkal, allergén anyagokkal, az ízük is gány és még a biológiai értékük is fele a tejsavóénak. Ingyen sem kellene.
2013. máj. 19. 09:32
 3/10 tap bela ***** válasza:

sosem értettem az okat a vevőket, akik vesznek egy terméket, és nincs róla információ. Gégig böngésztem a netet, de pl. ezt találtam róla

[link]

az a pár többi oldal sem mond többet róla.

Annyit lehet kihámozni, hogy szója, búza, borsó fehérjekeverék. 450g-os kiszerelés. Ár nuku. Aminoprofil nuku. Tápanyag táblázat nuku.

Tehát minden nuku. Eleve a szóját én dobom a szemétbe, a búza szintén vitatott. A növényi fehérjék BV (biológiai értéke) nagyon alacsony. A szója ca. 74, míg például egy whey (kinyeréstől függően akár 159 is lehet. Nem teljes aminoprofil. Fitoösztro anyagok. Szóval kinek, és minek ez?!?!

2013. máj. 19. 09:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem ilyen terméket csak a tapasztalatokra kiváncsi vagyok.
2013. máj. 19. 09:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Hárman is írtuk, hogy sz@r.
2013. máj. 19. 09:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Whey pro tejsavóról mi a vélemény ?
2013. máj. 19. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:
A tejsavóproteineket veheted, de ott is szét kell nézni, hogy ne egy 60%-os cuccot vegyél. Rengeteg gyártó van sok termékkel.
2013. máj. 19. 11:05
 8/10 tap bela ***** válasza:
MHN 100% whey protein alapból totálisan megfelelő. Mivel a fehérjén és az ízvilágon kívül nem tartalmaz felesleges szénhidrátot, és adalékanyagokat. Az ára pedig rendkívűl kedvező, hiszen 3kg-os kiszerelés 12.300Ft-ba kerül.
2013. máj. 19. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, az egy kiváló protein.
2013. máj. 19. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Mármint az MHN whey.:)
2013. máj. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!