F2 Full force? Lent
Figyelt kérdés
Dextróz helyett nekem ezt ajánlotta egy srác,hogy ez elvileg jobb.viszont drágább is,megéri a jóval magasabb árat?ugyanúgy lehet w.pro fehérje mellé keverni?2013. máj. 16. 18:01
1/14 A kérdező kommentje:
ja,hízni szeretnék.
2013. máj. 16. 18:05
2/14 anonim válasza:
Az F2 egy edzés előtti energizáló bedurrantó cucc. Tehát ez nem helyettesíti az edzés utáni dextrózt. Vegyél edzés utánra Carb-F-et és azt tedd a proteinhez.
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem F2-re gondolt, mert annak nem sok köze van az izomépítéshez. Inkább Carb-F -re. Ez egy gyors felszívódású szénhidrát, edzés utáni turmixba mehet.
4/14 A kérdező kommentje:
Bocsi,azt hiszem h valóban a CARB-F az amire gondolok.Ez jóval drágább mint a dextróz,megéri a felárat?azt mondták nekem hogy a dextróz kikészíti a gyomort és hogy a CARB-F nem.
2013. máj. 16. 18:33
5/14 anonim válasza:
jobb a carb-f, ha van rá lóvéd, akkor veheted, nekem nincs bajom a dextrózzal sem.
6/14 A kérdező kommentje:
nem vagyok elárasztva lóvéval sajna,ezért is sokallom 5000-t 3kg ért.De ezt helyben meg tudnám venni.Dextrózt rendelném 1200+1000 pósta=2200FT/2kg.Nincs vas gyomrom sajnos,sőt nagyonis gyenge!ezért nem tudok választani.
2013. máj. 16. 18:55
7/14 anonim válasza:
Én szoktam felében keverni maltodextrinnel a dextrózt. Így sem drága a dolog és jobb a gyomromnak. Persze valakinek meg pont ez nem jön be.
8/14 anonim válasza:
Állítólag a Carb-F 90%-ban szőlőcukor... azt meg tudsz venni bioboltban max 600ért kilóját, szóval nem kell postaköltség sem. Ha faluban laksz, akkor betárazol belőle, amikor jársz valami városban, ilyen bioboltok manapság már mindenhol vannak.
9/14 tap bela válasza:
CARB-F sajnos ez nagy mennyiségben waxy maize, ami annyi mint a finom liszt. Akkor inkább sima maltodextrint vegyél.
10/14 A kérdező kommentje:
most már teljesen elbizonytalanodtam :D
2013. máj. 16. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!