Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most már tényleg túl gyorsan...

Most már tényleg túl gyorsan mennek le a kilók?

Figyelt kérdés

Múlt hét hétfőn tettem fel ezt a kérdést.: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

A mai napon elértem a harmadik hetet is.A mai nap reggelén 69.8 kg volt a súlyom.:S Most már elkezdhetek aggódni? Vagyis növeljek valamennyit a szénhidráton,vagy ez még mindig normális,mert az elején vagyok? Mondjuk a glikogén/víznek már ki kellett volna mennie szerintem.

A mai napon szénhidrát visszatöltést tervezek,vagyis az eddigi 200-180g rizs helyett (ennyi volt múlt héten),megint 250g rizst eszek + reggel ment 50g zab.

2013. máj. 6. 13:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja,aki esetleg nem menne rá a linkre.: Múlt hét hétfőn reggel 71.4 voltam.
2013. máj. 6. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj!

1,5 kg-t fogytál....az mindenkinél ingadozik!

2013. máj. 6. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Még egy hétig tarthatod ezt a ch-t, ha akkor is 1,5kg megy le, akkor kicsit emelheted a ch-t.
2013. máj. 6. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi,

jövő hét hétfőn nem jön remélem újabb kérdés. Vagyis az 1 kilós határon belül leszek:))

2013. máj. 6. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ennyit erről...67.9 voltam ma reggel.:DD
2013. máj. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!