Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futással szeretnék leadni...

Futással szeretnék leadni kb.10kilo-t. Edzőterembe mennék futópadra, hetente kb hányszor és mennyi időt kellene futnom hogy hatásos legyen? Nem kell hogy gyorsan lefogyjak, inkább legyen tartós az eredmény.

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is egy helyes étrend kell!

Heti 3 edzés, de futásnál lehet több is intenzív lassú futással égeted a legjobban a zsírt az pedig rajtad áll h mennyi ideig csinálod!

2009. dec. 28. 20:36
 2/4 anonim válasza:
Ha zsirt akarsz égetni akkor minimum 4x kell aerob tevékenységet végezned egy héten!Egy alkalom minimum 40,maximum 60 perc.Futás helyett pedig próbáld meg azt,hogy a gépen monoton gyalogolsz!Ezalatt hogy monoton,azt értem hogy ugyanabban a tempóban.Ha modern a berendezés akkor jelzi a sebességet is,ha igen akkor 4és 6 km/h közötti sebesség az ideális.És ami fontos a szénhidrát és zsírbevitelt tartsd alacsonyan.
2009. dec. 28. 22:02
 3/4 anonim válasza:

Hello!

Én 20kg ot adtam le 1 év alatt(szteroidok nélkül)

21 éves vok szóta 2éve kondizom.

minden nap egyél sokszor keveset!!!

tehát 5-6 alkalmról beszélek!

és nézd mit eszel kalória szempontjából nem mindegy!

fehérje kell a szervezetnek és a zsír is akkor márcsak a szénhidrát maradt amiből csökkenteni tudsz!

tehát kevés szénhidrát tartalmú ételeket egyél(tojás, csirke,kell azért szh. az legyen rizs vagy burgonya főtt)

a tej is mehet

de itt találsz diétás kajákat www.bodybuilder.hu

Napi 3-4km futás elég lenne sztem és hamar meg fog látszani!!!

Elhiheted!

Bocs a hibákért siettem :D

2009. dec. 29. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mostmár nagyjából tudom hogyan kezdjek neki!
2009. dec. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!