Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgást ajánlotok? És...

Milyen mozgást ajánlotok? És milyen ételeket, a hatásos eredmény érdekében? A fenekemről, a popómról és a hasamról kell leginkább égetni a zsírt!

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen fitneszpadom itthon,és pénzem sincs konditerembe menni:( Nyárra nem igazán sikerült formába hoznom magam,pedig nagyon igyekeztem,és már március második felében elkezdtem rendszeresen mozogni,és egyre jobban figyelni az étkezésem.Egyébként 160cm és 52kg vagyok,mielőtt bárki is írná,h ez pont jó,nem,ez nem igaz,mert vannak akik azért x súlyúak,meg van az én típusom,akinek zsírja van :SSS

Aerob mozgásnak én a futásra gondoltam,meg a biciklire(majd,ha kész lesz a bicikli,mert szerelőnél van jelenleg.)Én így gondoltam:heti 4x30-40perc futás és heti 3x30-40perc bicikli,addig meg amíg biciklizni nem tudok helyette is futás.Ez jó?De ez mellé gondolom kellene még mást is tornázni?Milyen gyakorlatokat ajánlotok?

Írnátok nekem gyümölcs,-zöldségsaláta recepteket,bár ez húzós,mert vannak dolgok amiket nem ehetek,tehát ebből kevesebbet kell ennem.Kérlek írjatok recepteket is.

Előre is köszi.

14/L

2009. jún. 23. 09:52
 1/1 anonim válasza:

Én a Bikram jógát tudom ajánlani. Láttam, h írtad, hogy nem mész konditerembe, de van egy ilyen próbabérlet lehetőség, 2000 Ft-ért 10 napon át annyiszor mész ahányszor akarsz....ha kibírod, akár minden nap...én megcsináltam, nagyon nehéz, de megéri! A mélyizmokat építi, tehát nem csak fogyaszt, de erősít és formál is.

A Bikram jógáról annyit, hogy 90 perces, 38-40 fok van a teremben, és erősítő ill. gerincgyakorlatokból áll.

Én fogytam is 1-2 kg-t amíg lejártam ezt a próbabérletet. Utána drága a havi, de ez nagyon megéri, mert egy alkalom is 2600 Ft lenne.

Van az Astorián, és a Rózsadombon is, mind2 helyen kipróbálhatod, kettő között kis szünettel

Intenzív, de hidd el, nagyon jó, megéri!

[link]

Amúgy marad a futás, 1 Margitsziget kör heti 4x-kb 4-6 km.

És napi 3 liter víz, gyógyteák. Egyél meg napi egy kígyóuborkát, az eltelít, és lúgosító, nagyon egészséges!

2009. júl. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!