GHRP peptid hasznos?
Amire te gondolsz az a szintetikus novekedesi hormon lehet, bar a versenyzok kozul azt is sokan hasznaljak akarmilyen veszelyes. A GHRP-6 azert kezd terjedni mert ua hatast sokkal olcsobban lehet vele elerni. A szer a SAJAT novekedesi hormontermelest fokozza eleg nagymertekben (ezert is jo a szintetikus novi utan levezetesnek, ua a elobbi elnyomja a sajat termelest). Atlagban nagyjabol 5 kilo koruli sulygyarapodast hoz egy kilenc hetes kura. Fokozza az etvagyat. Erdekes, hogy a tobblet kaloria ellenere is javul a testkompozicio (csokken a testzsir es no a sovany izomtomeg). Nem dramai mertekben de eleg hatarozottan.
Teny az is, hogy a mellekhatasai nem ismeretesek egyenlore. Konnyen ugy jarhatunk vele mint a hatvanas-hetvenes evek testepitoi a szteroidokkal, akik nyaklo nelkul szedtek a valos veszelyek ismerete nelkul.
Most olvastam egy erdekes tanulmanyt, amely a tudorakos sejtek visszaszorulasarol ertekezett GHRP analogok hatasara. Isten orizz hogy hiu remenyeket keltsek barkiben ezzel csak erdekessegkeppen emlitettem meg. Ettol meg lehet hogy veszelyes.
En kiprobaltam. Szerintem jo. Nekem 5 kilo izmot hozott es jelentos eronovekedest. Sajat tapasztalat hogy kilenc het multan erdemes pihenot tartani, mert ekkor mar nem hat a szer (akkor meg minek). Szinten sajat tapasztalat, hogy eleinte brutalis bedurranast okoz edzesen.
Dontse el mindenki hogy ezek alapjan hozzanyul-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!