Kezdő testépítőkén néhány kérdés?
Fél éve foglalkozom a dologgal hobbi szinten, de csak sajnos néhány hete jöttem rá az étrend fontosságára, illetve a kiegek helyes használatára. Összeállítottam az étrendet, vettem kiegészítőket is.
Így elég sok gondom akadt hirtelen, kezdődik a kaja legyűrésével.
Most éppen 600 gramm csirke, 300 gramm rizs, és 600 gramm zöldség megy kiszámolva, illetve reggel zab+tojás kombó,
kiegészítőkből pedig Vitabolic, 1gramm C-vitamin, tejsavóprotein, és gyors ch megy.
Ezek még így napközben le is mennek, edzés után is a turmix, viszont estére néha eléggé meg tud fájdulni a gyomrom, érzem a sok kaját, ugyanis soha nem voltam nagyevő, így gondolom hirtelen megviseli a szervezetem, gyomrom.
Elég kellemetlen tud lenni, van erre valami megoldás, vagy majd elmúlik? Esetleg valami készítmény?
Másik: észrevettem, hogy mióta protein tápkieget használok, viszonylag sok pattanás jelenik meg a bőrömön, főleg a mellkason, nyakamon. Úgy gondolom, érzékeny vagyok valamelyik összetevőjére, viszont hát fontos lenne ugye reggelre, edzés utánra, nem akarom az alap kieget elhagyni. Mitől lehet, illetve milyen proteint ajánlotok, amitől esetleg nem lenne pattanásom? (Most éppen 100%Whey Prof. megy.)
Kicsit hosszú lett, de előre is köszi a válaszokat:)
Az étrend okés, ennyitől nem lehetne gond, de a hús egy,részét helyettesítsd tojással pl.
A proteinnél pedig próbálj ki más tejsavó készítményt, pl nitro pure whey gold, vpx syngex, twinlab whey fuel, mhn whey vagy ízesítetlen proteineket, pl myprotein koncentrátum.
szedj minél több sz@rt és püffeszd fel magad hogy 40 évesen majd szétszakadjanak az ízületeid te barom xD
Am minek építed a tested? Simán mindenféle sz@r szutyok nélkül hajtsd magad, ne egy hústömb legyen az álmod hanem inkább egy légiós alkat ill orosz speciális alakulat féle..
Átlagnál jóval nagyobb, hihetetlenül erős és szívós...többet ér -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!