Néhány napja elkezdtem fekvotamaszozni és most a jobb mellem megnagyobbodott. Mitol lehet ez?
Figyelt kérdés
A bal az ugyan olyan de a jobb kb2x akkora mint a bal :D
Nem tudom hogy a fekvotamasztol lehet e, varom a velemenyeket.
17f
2013. ápr. 20. 20:27
1/6 A kérdező kommentje:
talán ez lehet, de ha ez akkor fekvötámaszozhatok tole ?
2013. ápr. 20. 20:29
2/6 anonim válasza:
17 évesen már kicsit késő lenne a pubertás okozta problémához, bár nem tudom, mikor kezdtél érni.
A másik dolog az lehet, hogy ha még kezdő vagy és kisebbek az izmaid, akkor a bedurranás miatt hatalmas méretkülönbségeket láthatsz. Az asszimmetria pedig lehet, hogy a helytelenül (asszimmetrikusan) elvégzett gyakorlattól van.
3/6 zoli9411 válasza:
Néhány nap alatt az egyik kétszer akkora mint a másik? Ennek a jó képzelőerőd lehet az oka szerintem. :D de ha mutatsz képet elhiszem.
4/6 A kérdező kommentje:
Hat igen az izmaim eleg kicsik, a 2. valaszolo pedig szerintem nem ertette a kerdest :D
2013. ápr. 20. 22:38
5/6 anonim válasza:
De értette, valóban nagyban befolyásolja a magunkról látott képet a pszichológiai állapotunk és egész másként láthatjuk önmagunkat, mint ami reális. Menj, kérdezd meg a barátaidat, hogy ők is nagyobbnak látják-e. Egyébként pedig ahogy fejlődsz ez a különbség el fog tűnni elenyésző mértékűre. Csak most látszik, amikor még épphogy kezdenek fejlődni az izmaid az asszimmetria viszont csaknem mindenkinél megfigyelhető itt vagy ott. Teljesen normális, tenni nem kell ellene semmit-nem is nagyon tudnál-, csak törekedni a megfelelően szabályosan végzett gyakorlatokra.
6/6 A kérdező kommentje:
A szuleim vettek eszre eloszor :D
2013. ápr. 20. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!