Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » GHRP-6 után kell levezetés 17...

GHRP-6 után kell levezetés 17 évesen?

Figyelt kérdés
eddig csak protein ettem,de most ki akarom próbálni ezt a peptidet.A nap 2x injekció kicsit ilyesztő de egy 10hetes kúrára megpróbálnám.Szükségem lenne valamilyen levezető kúrára?

2013. ápr. 17. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"nyárra jól akarok kinézni (...) így a kevés idő az egyik szempont."

Gratulálok hülyegyerek, kockáztasd azért az egészséged, életed, hogy jobban nézzél ki a nyáron. Miért nem kezdtél el 1évvel előbb edzeni?

És mi az, hogy eddig csak proteint ettél? Szénhidrátot, zsírt nem? Halvány lila fingod nincs a sporthoz kb, de már nyomnád magadba a cuccot, amiről szinte semmit nem tudsz. Gyönyörű. Remélem jól fogsz kinézni akkor is, ha a 17éves testedet tönkreteszi a cucc, mert fogalmad nincs mi is az, csak nyomod magadba, mert "azt mondták jó". Anyádék büszkék lesznek.

2013. ápr. 17. 13:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát erre nem tudok mit mondani:D

Az hogy proteint ettem nyilván nem azt jelenti,hogy csak azt és semmi mást.A másik,meg hogy igen megpróbálok jól kinézni nyárra,talán van vele valami bajod.

Az meg hogy te rosszindulatú vagy és egy egyszerű kérdéstől te már a pokolba kívánod a másikat az csak téged minősít.

Mindezektől függetlenül tudom,hogy hamarabb is elkezdhettem volna,de mint már leírtam érettségi miatt nincs rá elég időm.

Azzal meg hogy tájékozatlannak tartasz nem tudok mit kezdeni,nyilván nem ismerem minden részletét ezeknek a szereknek DE PONT ezért tettem fel EZ A KÉRDÉST!

2013. ápr. 17. 13:21
 13/21 anonim ***** válasza:

Látom nem értetted a proteines mondandóm lényegét, hagyjuk is inkább.

Nem kívánlak a pokolba, főleg nem a kérdéstől, hanem attól, hogy 17 évesen peptidezni akarsz azért, hogy a trágya edzés mellett is izmos legyél nyárra. Ez az ami szánalmas számomra.

Értem én, hogy érettségi miatt alig van időd, de az előbb elkezdés az előző évre szólt, amikor még volt időd. Azt kellene megérteni, hogy ha már kockáztatod az egészséged, akkor legyen értelme is. Pont azért nem kéne belekezdeni, mert nincs időd. Egyrészt megfelelő kajával, edzéssel sokkal többet ki tudsz hozni belőle, ha már mindenképpen ki akarod próbálni, másrészt gondolj bele, hogy rosszul reagál a cuccra a szervezeted és bukod miatta a szóbeli érettségit.

A másik dolog, hogy naturálként is el tudod érni azt a szintet amit te a cuccal akarsz és az legalább a te valódi munkád lesz. Nem kell belehazudozni majd mások szemébe, hogy nem volt cucc meg ilyesmi. A koxolás értelme a natural felső határán kezdődik, amikor anélkül csak egy helyben állsz. 17 évesen van időd jól kinézni, ezt akarjuk veled megértetni. Remélem érthető amit írtam és legalább elgondolkodsz rajta.

2013. ápr. 17. 14:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Az első pár mondatodat leszámítva tetszett ez a hozzászólás.Igen elgondolkodtam rajta,nem véletlen nem vágtam rá a választ 5 percel később.Abban,hogy nem kéne fölöslegesen kockáztatni van relázió és bevallom én ezen rágódok a legtöbbet.A másik dolgot viszont lehet kicsit félreértetted,én nem most akarom csak érettségi után,mert annak tényleg semmi értelme,hogy valami kiüssön és bukjam miatta az egész tanulást.Na de ha érettségi után megint elkezdek edzeni normálisan akkor lesz helyes étrend(nem mintha most nem lenne,de azért heti 2 edzéssel lényegesen kevesebb fehérjére van szükségem).És nem tudom,hogy vagytok ezzel,de nekem ez a magasság növelés lehetőség nagyon megtetszett a GHRP-6ban,nem vagyok törpe és nyílván növésben vagyok még de ha egy 3-4cm rám tudna dobni akkor nagyon boldog lennék és a többi sportban is előnyös lenne(főleg kosárba:D).Ha kipróbálom akkor se akarom fölöslegesen vagy esetleg túlzásba vinni 1x 2hónap és kész.Azon is gondolkodok,hogy beszélek orvossal és egy átfogó vizsgálatot csináltatok előtte és utána,esetleg egyet közben,hogy a kockázatot a minimálisra csökkenthessem.Szerinted segíthet nőni is kondi mellett és optimális körülmények között?(magyarán 2g fehérje kg-én és 4g CH kg-én+vitaminok+zsírok..stb.)
2013. ápr. 19. 12:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha lezárultak már a csontvégek, akkor nem fogsz nőni már magasságra, max a porcos részek: fül, orr, áll, stb és persze a belső szervek. Még mindig azt mondom, hogy nem éri meg kockáztatni és eltorzulni.
2013. ápr. 19. 12:36
 16/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem záródtak le,tavaj óta legalább is nőttem,nem sokat de 2-3cm biztos megvolt.
2013. ápr. 19. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, olvasd el ha kell többször is a 10es választ!!

azért írtam h okulj belőle egy kicsit , de úgy látom nehéz lesz!!

2013. ápr. 19. 13:57
 18/21 anonim válasza:

tavaj?

ennyire hülyék is kapnak már érettségit..

2013. ápr. 27. 17:32
 19/21 A kérdező kommentje:
ja,mintha te még sose írtál volna el egy szót...
2013. ápr. 27. 19:39
 20/21 kissbazsa ***** válasza:
100%

Montez valasza nekem tetszik. Ugy latszik ra erdemes hallgatnod. A tobbieket nem ertem. Miert van ismeretlenekkel szemben ennyi gyulolet egyes emberekben? Miert gondoljak hogy ezzel a frocsogessel barmi hasznara is lehetnek egy fiatal kerdezonek, aki nyilvan azert kerdez, mert tobbet akar tudni? Nem ertem...

Ez a nyarra jol kinezni tenyleg kiveri a biztositekot annal aki mar senior, mert a testedzes egy eletmod. Az ilyen mondatok hatasara azok a nyomorultak jutnak az ember eszebe akik majusban lejonnek a terembe de ket honap alatt lemorzsolodnak. Ezt altalanossagban mondom, ne vedd magadra. A testepitok is idozitenek a csucsformaval.

Azert merek neked tanacsot adni, mert meg emlekszem milyen volt mikor kolyok voltam es vegul Naposim-ot probaltam. Hidd el az oregebbnek, hogy egyenlore felesleges teljesitmenyfokozokat hasznalnod. A GHRP-6 csalodast fog okozni. Korulbelul 5 kilora szamithatsz. En is szoktam hasznalni. Segit, mert hoz erot is, etvagyat is csinal. De en 35 eves vagyok es 14 eves korom ota edzek.

Kerlek vedd komolyan amit most leirok! Vegyel HMB-t es szedj egy even at napi 3X1gramm-ot (az Olimp viszonylag olcson beszerezheto az e-bay-rol). Igyal tejsavoproteint es etkezz feherjedusan (tej, tojas, csirkehus, turo)! Edzz komolyan heti 3x de nem tobbszor! Szedj kreatin monohidratot reggeli utan es edzes utan. Igyal tomegnovelot edzes utan es utana ket oraval vacsorazz rendesen! Harom-negyhavonta pihenj (vagyis ne edzz) 1-2 hetig!

Egy ev alatt 10-15 kilora szamithatsz tisztan (az evek soran majd egyre kevesebbre persze)! Ha igy elerted amit el lehet, akkor lehet majd gondolkodni a tovabblepesen. Nem erdemes siettetni, mert tul draga lesz a kezdeti gyorsabb siker. Higyj az oregebb rutinjanak!

2013. máj. 31. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!