Ti elismeritek azokat a profi erőemelőket, testépítőket, egyéb sportolókat akikről kiderült/kiderül hogy doppinghasználók?
Nem emberileg gondolom,csak a sport szemszögéből.
Köztudott hogy főként az erősportokat és a testépítést fertőzte meg a dopping a legnagyobb mértékben.
Az ilyen embert aki koxal ér el eredményeket én sajnos nem tudom elismerni.
Aki profi sportoló az használ szteroidokat !!!
MINDEN sportban kivétel nélkül !
Szerintem hányinger az egész. De csak azért mert ezt látják a fiatalok tőlük...aztán csodálkozunk hogy minden hülyegyerek kokszol, hogy a diszkóban nagy karral foghassa a sörösüveget.
Szóval elítélem, mert az utolsó tanyasi versenyen is telekokszolva indulnak el erőemelők,testépítők...és olyan eredményeket produkálnak, amiket naturalként is simán el lehet érni.
Azt kellene, hogy az élsportolók oké, kokszoljanak, kit érdekel...de igenis álljanak ki, hogy ők kokszolnak, de ennek megvan az oka és mondják el azt is h mit tesznek annak az érdekében hogy ne haljanak meg a cucctól...és mennyibe kerül...és ettől függetlenül egy darab szarnak nézik azokat akik hobbiból kokszolnak, meg népszerűsítsék az egészséges oldalát a sportnak.
Talán akkor jó fele indulna el a testépítők megítélése...
Utolsó!
Teljesen egyetértek veled.Vidéken lakom de itt is nagyon sok barátom,ismerősöm van akik nem kicsit doppingolnak.Egyik haverom elefánt növekedési hormont tolt vénásan :S.
Kérdeztem tőle hogy miért csinálja ezt?Azt válaszolta:"Azért hogy a strandon utánam forduljanak a csajok".Na most megéri?
Én inkább az erősportba tevékenykedem és látom azt hogy a koxosok igenis sok munkát fektetnek bele a sportba de mondjuk én Naturalba ugyan azt a súlyt megcsinálom sőt még többet bírok és akkor ő kiabálja magáról hogy a legerősebb.Itt nincs se egyenlőség,se igazság.
És amikor megmondom hogy ha erősebb is lennél te akkor is szúrod magad tehát nem csak saját erődből építkezel.Ekkor meg nekiállnak terelni a dolgot és visszatámadni valamivel.
Igenis akkor álljon ki mondja meg hogy ennyit megy ennyit tudok felemelni teljesítmény növelő szerek mellett.Gratulálok neki és elmegyünk inni 1 kávét.Ennyi lenne a történet :D
utolsó vagyok. Engem nem zavar, ha valaki nálam erősebb és azt szteroidokkal éri el.
Inkább az zavar, hogy a profikban annyi tisztelet nincs a saját sportjuk iránt, hogy kiálljanak és megmondják, hogy igen, ők cuccolnak de te, falusi menőlegény először tegyél le valamit az asztalra, mert addig röhejes vagy és miattad romlik ennek a sportnak a megítélése...
Most az utolsó mondatodat nekem szántad? :D
Mert akkor elég helytelen volt a kijelentés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!