Szerintetek ez jó vagy megéri és ami a legfontosabb nem vernek át?
Figyelt kérdés
Eről az oldalról szeretném megvenni már ha nem vernek át meg tényleg jó is ahogy írják.Mert ithonilag nem igen tudok sokra menni.Van Fekpadom,Haspadom,Tudok bicepszre(1db 20-25kg)amivel nyomom,és tudok húzóckodni is.De még nem használtam semmi ilyesmit ezért szeretném kipróbálni csak nem tom hogy jó e?
2013. ápr. 6. 16:05
1/3 anonim válasza:
ez csak reklám
van ettől olcsóbb ugyanilyen kiegészítő is, de ez nem csodaszer, edzés közben érzel vmit oszt csá!
nehogy azt hidd, mert ilyen koxmatyikat mutogatnak a reklámban h egyből ilyen leszel
helyett vegyél inkább fehérjét
2/3 Osynho válasza:
De átvernek. Viszont alapból szomorú, hogy valaki elhiszi az ilyen hirdetéseket. :/
3/3 A kérdező kommentje:
Én csak kérdeztem.Akkor marad a tiszta gyúrás.És köszönöm.
2013. ápr. 6. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!