Csirke szív és máj mennyire jó minőségű fehérje?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a táblázatban, hogy (ha a szívet elhagyjuk, mert az csak egy falat hús) a májnak is egész magas a fehérjetartalma, a zsír pedig nem is annyira magas, mint gondoltam. Van benne egy kis glikogén (ez most akkor komplex szénhidrát?)de a nem élő májban szerintem elhanyagolható. A biológiai értéke esetleg nem olyan magas, ezért nem hallani róla az étrendekben?
Csak a változatosság kedvéért (=hogy ne unjak bele az egyhangú kajába) iktatnám be, heti egy napra. Vagy annyira sokat ne várjak tőle?
2013. febr. 27. 14:20
1/3 anonim válasza:
akkor inkább csirkecomb v szárny ..már meg is éheztem
2/3 anonim válasza:
Heti egyszer kell a máj, de marhahús job lenne.
3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként javarészt csirkemellet eszem, meg néha halat. Reggel tojást, este túrót.
2013. febr. 27. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!