Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők és egyéb sportolók!...

Testépítők és egyéb sportolók! Vannak előtte-utána képeitek a fejlődésetekről?

Figyelt kérdés
Linkelnétek képet, milyenek voltatok edzés előtt, és milyenek vagytok most?

2013. febr. 26. 00:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, kort és nemet is írjatok! :)
2013. febr. 26. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:

6 hónap eredménye eddig, 72kg-ról 91 lettem:

[link]

Korom 25, a nemem remélem egyértelmű. A kép csalóka, nyilván a fényviszonyok és a perspektíva is számít.

2013. febr. 26. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Van, de nem mutatom meg :D Majd ha már elértem egy normális "utána" formát, akkor talán motivációs célokkal, avagy ha nekem sikerült, akkor bárkinek.
2013. febr. 26. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
acm még a blogos előtte kép és az az előtte kép között is nagy a különbség. Ahogy láttam a kockahas a célod, akkor viszont leszel te még 72 kg, csupán teljesen máshogy :)
2013. febr. 26. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt most nem biztos, hogy teljesen értem. :D Melyik "előtte" képekről van szó? Ami a blogon van fent az kb 1 hónappal később készült - augusztus végén - mint ez a strandos ami itt van. Csak ugye ezen viszonylag jók a fények, amit a blogra rakok fel az meg szobában, lámpánál készül és ez sokat számít. Amúgy igen, lehetséges, hogy le kell mennem 72-73 kilóra, hogy jól nézzek ki, most egyelőre 75-76 a cél, de lehet rosszul saccolom, majd a tükör megmondja úgyis. Eleve már egy zsírosabb formáról indultam ugye, így azért nehéz megsaccolni, hogy mennyi lehet a feleslegem. Meglátjuk. De ha kíváncsi vagy bármire akkor inkább írj privátot vagy a blogomra akár, ne itt offoljunk.
2013. febr. 26. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Na jó, akkor én is mutatok képet. Tudom, ez még eléggé lóf@sz, de azért már kezd alakulni. Körülbelül 2-3 hónapnyi edzés eredménye látható: [link]

Értelemszerűen a bal oldali kép az "utána".

Egyébként 14 éves vagyok és fiú(de ez gondolom látszik)

2013. febr. 27. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez! Bár olyan, mintha bele lenne nyúlva kicsit, vagy csak a fények furák. :)
2013. febr. 27. 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi :) A színeken állítottam, hogy ne legyenek olyan fakók a képek, lehet, hogy az hat furcsának.
2013. febr. 27. 00:45
 9/9 A kérdező kommentje:
jó lessz ez fiúk :)
2013. febr. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!