Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés alatt könnyű szénhid...

Tömegelés alatt könnyű szénhidrátokat nem is szabad enni?

Figyelt kérdés

Csak komplex szénhidrát a jó?

Egy kakaóscsiga minden nap, az már gondot jelent tömegelésnél?

2013. febr. 17. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem jó csak cukorból, mert kihagyja a rostokat és a vitaminokat? Na de tudtommal sem a rostokat, sem a vitaminokat nem az alternatív ch-forrásból visszük be, így ez elég értelmetlen. Az inzulinszint pedig nem játék, nem brahiból nem javasoljuk az egyszerű ch-kat, hanem emiatt. Egy kakaós csiga még nem gáz, de 50 gramm cukrokat csak nem kéne már eszegetni. Azt meg ki tudja, miféle különbségek vannak a magyar és a nyugati élelmiszerek közt (mert állítólag ide csak a selejtet hozzák, és nyugaton élő ismerősömnél pedig a Fanta alja tele van gyümölccsel)
2013. febr. 17. 20:08
 12/20 A kérdező kommentje:

Okés.

Szóval komplex szénhidrátot jobb fogyasztani.

De akkor attól még egy héten pl. 3X egy csoki belefér?

2013. febr. 17. 20:15
 13/20 anonim ***** válasza:
na már csoki is meg kakaós csiga? Azért hagyjál helyett a normális kajáknak is.:)
2013. febr. 17. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom nyelvtudàs megy, olvassàtok el ha szeretnètek. Nem egy szar zugoldal ugygondolom, ès mègegyszer csak hogy tisztazzuk. E.ügyi okolbol nem javaslom csak cukorbol bevinni. De egy esszerü kalóriaplusznàl miutàn a javarèszèt az ètrendnek megcsinàltuk normàlis kajàkbol amit amugy is ennènk.( Mert nincs olyan ember aki egesz nap cukrot zabal.) nem lesz baj egy pizzàs tàskàval, csokival ha azt is belekalkulaljuk.

2013. febr. 17. 20:24
 15/20 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Te hetente hányszor eszel egyszerű szénhidrátot?

Köszi a válaszokat!!!

2013. febr. 17. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Èn hètvègèn. De nem a sima tömegnövelö ètrenden vagyok hanem egy kicsit komplikàltabban de nem irom ki ide mert tüzre dobnànak èrte.
2013. febr. 17. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Írjad nyugodtan, nem szólok bele. Én leírtam amit akartam, tőlem mindenki azt eszik amit akar.:)
2013. febr. 17. 20:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a bodybuilding.com fórumon olyan idióták is mászkálnak, akik szerint lehet kalóriadeficitben tömeget növelni, csak lassabban...nekem az az oldal nem hiteles forrás.
2013. febr. 18. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki ugy csinàlta, ugyhogy egyàltalán nem zárom ki a valossàgàt, ès te honnan tudod hogy nem lehet? Kezdöknek az elejèn ( ez egy èv is lehet 100-200 kalóriadeficittel lehet . Az egyszerü ch-ra mindenki azt mondja hogy mehet. Mert az egyetlen dolpg ami szàmit az a kalóriak kint vs kalóriàk bent.
2013. febr. 18. 15:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet egy évig, csak pár hónapig, de csak akkor ha kövér kezdő vagy:

[link]

És hogy lövöd be a -200 kalóriát? Elég durva lenne, ha ezt meg tudnád tenni. Még a kaja az hagyján, de a büdös életben nem tudod kiszámolni, hogy mennyit használsz el egy nap az tuti!

2013. febr. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!