Tömegelés alatt könnyű szénhidrátokat nem is szabad enni?
Figyelt kérdés
Csak komplex szénhidrát a jó?
Egy kakaóscsiga minden nap, az már gondot jelent tömegelésnél?
2013. febr. 17. 18:43
1/20 anonim válasza:
Annyi belefér tömegeléskor, de érdemed összetett ch-ra alapozni. Edzés után menjen gyors ch, persze protein mellé, nem magában.
2/20 anonim válasza:
Tömegeléskor többet lehet csalni, mint szálkásításkor, na akkor kell nagyon odafigyelni. De az egyszerűbb szénhidrátok úgy amblokk kerülendők, mindenki számára, lehetőleg minél jobban. De ha ektomorf vagy, akkor nem a zsírosodás miatt kell aggódnod.
3/20 anonim válasza:
Bàrmit megehetsz amig belefèr a makróidba, 50 g szènhidrat rizsböl ugyan hatàssal van a testkompozíciódra mint 50 g cukorbol
4/20 anonim válasza:
Mondjuk a cukor egyaltalan nem laktat es az inzulinszintet is megemeli de zsirosodni nen fogz tobbet
5/20 anonim válasza:
Hát marhára nem így van! 50 g cukor sokkal gyorsabban megdobja az inzulinszintet, így nagyobb a zsírraktározás veszélye, ráadásul a cukorbetegséget is kockáztatod vele, ha ez rendszeres. Szóval nem kellene hülyeségeket tanácsolni!
6/20 anonim válasza:
Nem is az,hogy nem férhet bele,csak egészségtelen,úgyhogy nem kéne enni semmilyen egyszerű szénhidrátot.
7/20 anonim válasza:
De akkor sem zsirosit jobban, nem ettöl lehet elhizni. A tulzott kalóriaplusztól. Egy kakaoscsiga minden nap siman belefer. De nem fogok vitarkozni veled ezen. Te azt mondod amit a sàrga kapszula, a bodybuilding.com forumain lèvök meg teljesen mast.
8/20 anonim válasza:
Nem, én azt mondom, amit a 27 év edzésem alatt tapasztaltam. Nem a kapszulát olvasgatom.
Baromságokat tanácsolsz. Én is írtam, hogy egy kakaós csiga az nem gáz, de bakker azért olyan debilséget ne írj már kisgyerek, hogy öntsön magába egy valag cukrot és akkor az is fa sza. Ennyi erővel öntsön le a torkán fél kiló cukrot és le is van tudva a napi ch, ugye nagyon okos???
9/20 anonim válasza:
Nem kell, senkinek sem kell. De a napi makroidat/mikroidat barmibol összerakhatod. Csak, meglegyenek. Nem jo csak cukorbol mert egy csomo rostot kihagy Meg vitamint. Meg nem is èrzi jol magat. De mehet akàrmiböl
10/20 anonim válasza:
Nem, nem mehet mindenből, még egyszer leírom: A cukor megdobja az inzulinszintet és magas inzulinszintnél fokozottabb a zsírraktározás veszélye. És igen, rostot sem visz be így. Szóval nagyon nem mindegy szerintem. Gyors ch csak edzés után jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!