Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Myoprotein 80, MHN Whey 100%...

Myoprotein 80, MHN Whey 100% pro, wpc80 vagy a Whey C-6 protein port érdemesebb venni?

Figyelt kérdés
+ ezek ugye nemcsak neten rendelhetőek? Szóval az összes kapható fitneszes, testépítős boltban?

2013. febr. 12. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem csak rendelhető proteinek, illetve a Wheyprotein.hu oldalon lévőket átveheted pesten, rendelés után.

Ezek közül magasan a Whey C6 a legjobb, mivel hozzáadott glutamin, BCAA és ecdysteron is van benne és 85%-os protein, 6 féle fehérjerésszel.

2013. febr. 12. 19:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Alapból a legtöbb "testépítős bolt" márkabolt, tehát kifejezetten 1-2 márkára van ráutazva. Ami nem, annak általában van webshopja, és ez az egyik opció a személyes átvételre.
2013. febr. 12. 19:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék elkezdeni gyúrni, olvasgatok itt hasonló témában, és már elterveztem, h veszek ilyet, kár hogy csak rendelni lehet....
2013. febr. 12. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:

A muscleteamnek, ahol lehet ezeket kapni, asszem Tatabányán van boltja.

De amúgy nem kell félni a rendeléstől, csak a futárral nehéz néha megegyezni.

2013. febr. 12. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Whey C6 ot sikerült beszereznem 10500ft ért 2250 gosat

ez nagyon jó ár + postaköltség sem volt mert személyesen vettem át egy üzletben

a myprotein sem rossz választás ha nagy kiszerelésben gondolkodsz ( még nem próbáltam de lehet veszek egy csomaggal mert itt sokan dicsérik)

2013. febr. 12. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Felsoroltál 4 proteint, amik csak annyiban közös jellemzők, hogy whey alapúak. Alapanyag semleges íz, alapanyag ízesítve, és egy profi a legvégén amiben sok minden más is van. Hogy melyiket érdemes megvenni? Bármelyiket megveheted, mert a másik ami közös bennük, hogy hozzáadott szénhidrátokat nem tartalmaznak.

Az hogy ezek közül melyiket ki forgalmazza a netes boltokban vagy fizikális boltokban erre választ igen nehéz adni. Minden bolt más valamiben, hiszen van egy tulajdonosi kör mögöttük, akiknek van elképzelésük, kapcsolatuk, stb. stb. amik alapján áruféleségeket tartanak, és eladnak.

2013. febr. 12. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Legjobb ezek közül a Whey C-6, ha pedig "gazdaságos",de jó proteint szeretnél akkor a Myprotein/ WPC 80-t válaszd.

Ezek általában neten rendelősek, részben ezért is jóval olcsóbbak mert nincsenek agyonreklámozva.

És ne felejtsd el melléjük a tömegnövelő étrendet mert annélkül jóformán semmit sem érnek!:) Plusz edzés után még 40-50 gramm gyors felszívódású szénhidrát ( pl dextróz,vitargo) is ajánlott.

2013. febr. 12. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent az, hogy whey alapú?
2013. febr. 12. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Több alapanyagból lehetséges a protein. Whey ,casein, szója tojás, búza, beef.

A whey ezek közül az egyik legjobb fehérjeforrás. Ezért írtam higy whey alapú legyen. És hozzáadott szénhidrát nélküli.

2013. febr. 12. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
A whey az angolul tejsavót jelent:)
2013. febr. 12. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!