A gyártók nem cukorként tüntetik fel a maltodextrint, ami tulajdonképpen egy félcukor. Így el lehet hitetni az emberekkel, hogy nincs sok cukor a termékben. Viszont a malto is szinte ugyanolyan gyorsan emeli az inzulinszintet, tehát ezt sem javaslom, hogy iszogassuk pihenőnapon. Legaláb írtál volna Jumbo-t nagyonokos, mert az tele van zabliszttel, ami már lassabb ch!
Aki meg személyesebb választ akar, mert nem elégíti ki a sablonos, de hasznos válaszom, az ír nekünk privátban és kap bővebb választ.
2013. jan. 28. 13:10
22/29 dirtboy válasza:
jaja az ki is hagytam.
vol35prof
dextróz gyors ch
maltodextrin gyors ch
vitargó gyors ch
ezekből van benne a legtöbb ugyan is a sorrendet nézni kell
áá hol van tele gyors ch val.
2013. jan. 28. 13:17
23/29 Dogmatix91 válasza:
Pontosan a jumbo vagy tele cukorral :D nagyokos...a malto az nem szacharóz és nem is fruktóz. Összetettebb mindegyiknél, ergó lassabban szívódik fel. Egyébként felőlem 0%-os is lehetnék, nem tud érdekelni. Mellesleg az ilyen muszklitímesek szavaztak le, érdekes módon el is tűnt a csávó aki mindig linkelgette a cuccait meg reklámozta a muszklit...
2013. jan. 28. 13:21
24/29 anonim válasza:
Tévedsz mindenben. A jumbo elég nagyrésze zabliszt. A malto pedig gyors ch. A muscleteam-es ember pedig itt van még, reggel is írt több kérdéshez választ.
2013. jan. 28. 13:26
25/29 anonim válasza:
Dogmatix, olvass egy kicsit a maltodextrinről, hátha ragad rád valami:
Igazad van. Az a 37g cukor nem számít soknak szemben a volumass 4grammjával...
2013. jan. 28. 18:20
27/29 anonim válasza:
még mindig nem sikerült felfogni ugye hulyegyerek, hogy a malto is cukorként viselkedik?? Ne legyél már ilyen ostoba. Ott van a cikk olvasd már el bakker!!
2013. jan. 28. 18:31
28/29 Dogmatix91 válasza:
azt a k.rva! Te egész nap ott ülsz a gép előtt? xDD
2013. jan. 28. 19:03
29/29 anonim válasza:
ja, közben edzettem és telóról is írtam, de csak neked.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!