Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Azokon a napokon amikor nem...

Azokon a napokon amikor nem edzek, akkor is kell tomegnovelot inni, es rendesen tomegnovelo etrendet folytatni?

Figyelt kérdés
Edzesek: hetfo, pentek

2013. jan. 28. 11:19
1 2 3
 11/29 dirtboy ***** válasza:

/30 év alatt azért el kellett volna valamit érni, ha ilyen komolyan veszed, nem csak a gyik-en királykodni./

hát én Montezt személyesen is ismerem és bátran állíthatom hogy a felét nem fogod elérni annak amit ő elért,gondolok itt kinézetre,és az életben elért sikerekre.

az meg hogy valaki gyakorin válaszol semmit nem jelenet,segít segíteni ennyi.

nem egy önző ember aki csak magára gondol.

plusz mivel te is itt vagy ezért érteni sem értem hogy ilyet minek hozol fel egyáltalán.

2013. jan. 28. 12:16
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

27 éve edzem 15 éves korom óta. Nem koxolok, nincs jó genetikám, így nem is indulok versenyen. De a te formáddal bármikor össze merem vetni a képeimet, pedig már öreg vagyok, néztem ki jobban is.

A Scitec-es kötözködésed meg szánalmas. Én próbáltam veled jóban lenni és sok kérdésnél neked adtam igazat, de azt azért nem hagyom, hogy baromságokat tanácsolgass kezdőknek!

Szóval mersz betenni képet, vagy csak nagy arc van?

2013. jan. 28. 12:20
 13/29 Dogmatix91 ***** válasza:
0%
Egyébként meg, nem kell minden kérdéshez sablonos szöveget bemásolgatni. Csak 1 példa. Kérdeztek a kreatinról, Montez egyből az étrendes, kezdő edzésterves szövegét másolta be. Arról szó sem esett a hozzászólásában, hogy másképp kéne kajálni picit, vagy milyen edzésmúlttal érdemes belevágni egy kúrába. Ez válasz a kérdésre? Kötve hiszem.
2013. jan. 28. 12:27
 14/29 dirtboy ***** válasza:
nem lep meg hogy képet nem mersz kirakni.
2013. jan. 28. 12:28
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem fogok mindenkinek teljesen más 15 sort leírni, mikor az megfelel kiindulásnak.

De tényleg látszik a százalékodon is, hogy milyen hasznosan válaszolgatsz.

2013. jan. 28. 12:29
 16/29 dirtboy ***** válasza:
na mert aztán ha nem telik el 1év a kúráig akkor össze dől a világ nem?
2013. jan. 28. 12:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Dog, mesélj róla, hogy Téged mégis mi a retkes bánat frusztrál ennyire? Megint ez a tömegnövelő dolog...pontosítsunk, oké. Lehet inni tömegnövelőt pihenőnapon is HA(!) nincs telebaszva cukorral, hanem komplex szénhidrátok vannak benne. Viszont ezeket már nem tömegnövelőnek hívják, hanem MRP-nek. Úgyhogy maradjunk szerintem annyiban, hogy a tömegnövelőt ne iszogassa, de persze MRP az mehet. Vagy szerintem olyan jó dolog piszkálni az inzulinszintet feleslegesen 100-as GI-s szénhidrátokkal?

A személyeskedéstől amit csinálsz folyamatosan már hányingerem van. Ez tipikusan a hülye emberek fegyvere, hogy ha nem bírnak tudásban és intelligenciában felülkerekedni a másikon, akkor elkezdenek személyeskedni. Biztos sikerült parlamenti közvetítéseken felnőnöd, ott ez nagyon menő tényleg. Kapard el magad valahol a kert végében kérlek, nagy szívességet tennél vele azoknak, akik szeretnék rendeltetésszerűen használni a gyakorit. Köszipuszi.

2013. jan. 28. 12:36
 18/29 dirtboy ***** válasza:
szép volt Milán
2013. jan. 28. 12:39
 19/29 Dogmatix91 ***** válasza:
0%
Azért áll ennyin a %-om mert az ilyen tudálékos nyomorékok leszavaznak. A volumass tömegnövelő még sincs tele cukorral! Milyen érdekes :D egyszer én is tettem fel kérdést, érdekes módon egyik nagytudású sem válaszolt :D szétnyaljátok itt egymást, a százalékotokra áll fel, vagy miért ezzel jön minden nyomorult?! Arról meg, hogy ki mit ért el az életben ne vitatkozzunk, mert 21 évesen elég sokat leraktam az asztalra. Azért kérdez valaki itt, hogy gyorsan kapjon személyre szabott választ! Nem dől össze a világ, ha nem telik el az 1 év az első kreatin kúráig, de ha már válaszolsz akkor válaszolj rendesen. Ha 1 hónapja edz akkor semmi értelme kreatinhoz nyúlni. Majmok...
2013. jan. 28. 12:58
 20/29 dirtboy ***** válasza:

majd akkor figyelni fogom a válaszaidat hogy mennyire válaszolsz minden re teljesen pontosan minden részletre figyelve és kivesézve de jaj neked ha kihagysz valamit.

a % hiába is tagadod azt mutatja megközelítőleg mennyire adsz hasznos választ.

nem mondom hogy pontos mert ku rvára nem de azért aki ért is a témához és nem ír fa szságokat az nem lesz alacsony %os.

én is sokat vitáztam már a 1,5évem alatt még itt vagyok,sok embert kiosztottam,sok utálóm volt,meg a sok indokolatlan lepontozás aztán valahogy mégis csak 83% vagyok még.

biztos nem azért mert fa szságokat írok ami miatt sokan lepontoznak.

csak hogy meg nyugodj én ha látom valahol a nem helyes válaszodat akkor sem pontozlak le sem téged sem más ismert válaszolót,max név nélkülit vagy új tagokat szoktam olyankor lepontozni de általában a pontozás úgy nem érdekel ahogy van.

2013. jan. 28. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!