Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy szetetnék edzeni mostantól...

Úgy szetetnék edzeni mostantól, hogy elmegyek a kondiba, heti 2-3szor és gyúrás után közvetlen. (lent)?

Figyelt kérdés

Iszok ilyen valamit (utána olvastam nagyon alaposan minden dolognak.. +volt mar itt kérdésem), ha jol tudom tejsavó protein.. Az amit gyúrás után kell azonnal. Ès több ilyen mesterséges készitményt nem vinnék be.. Eltervezett étrend:

Kondis nap:

-zabpehely,

-csirke, rizs +zöldség/gyümölcs

-kondi után a cucc

-halkonzerv, tojásrántotta.. Mikor mi

Sima nap:

Zabpehely(nagyon szeretem minden nap ezt eszek régóta)

Valamilyen szendvics (sulinapokon)

Àltalában mindig húsos ennivaló van ebédkor.. Ez mindig más

Délután mindig eszek valamit.. Néha csak Gyümölcs néha hús.. Mindig más..

Este itt fogalmam nincs.. Ami éppen kezem ügyébe akad

de wzen a napon is figyelek persze a fehérjebevitelre :)

Helyesirasert bocsi.. Telorol vagyok.. Valami borzalom innen irni..

De a fő kérdés hogylehet-e csak azt bevinni csak kondis napon?

#izom #edzés #gyúrás #kondi #tápkiegészìtő
2013. jan. 17. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

A tejsavóprotein nem mesterséges fehérje. Edzés után mindig jól jön és tömegnöveléskor mehet hozzá 50g dextróz. De csak edzés után menjen hozzá dextróz.

Reggel pedig zabpehely+ protein. Este sovány túró!

2013. jan. 17. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem nem lehet akkor is ugyanolyan mennyiségű és minőségi tpanyag kell,egyik nap képes a szervezeted izmot építeni másik nap nem,aztán megint és megint nem ennek van valami értelme szerinted?a tejsavó nem emsterséges készítmény nem kell ilyen fas.zságoktól parázni ez kaja csak por formájában olyan mintha megenneél egy csirkemellet csak edzés utn jobban jön mert gyorsabban tölt vissza!!gyors ch-ról ne feledkezz meg!!!
2013. jan. 17. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
ezt arra irtam hogy ha nem eddzel azokon a napokon is ugyanugy figyelned kell a kajára!!mikor pihensz akkor regenerálódsz!
2013. jan. 17. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:

De akkor az úgy nem menne hogy csak akkor? Vagy reggel meg akkor.

Mert mégis drágpénz .. :( :D

2013. jan. 17. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Legfontosabb: edzés után azonnal. Ha van rá keret, akkor reggel is mehet a zabpehelyre. De kellene rendes tömegnövelő étrend is.
2013. jan. 17. 22:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi :)
2013. jan. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!