14 éves vagyok és elkezdtem gyúrni. Heti3x hatásosabb eredményért szedhetek Jumbo professionalt? Magasság: 174 súly: 64 (e-mellet heti 4 jégkorong edzés)
de jumbo bol is max fele adagot ennék. de tudom mind1 h mennyit eszek ha "
méreg"...
Akkor már valóban: fehérje és dextróz.
A jumbó még fehérje/cukor arányban is rossz, ezért külön átverés.
Lehet próbálkozni vele, de fölös pénzt kidobni igazán fölösleges cukorra :)
Idővel majd rájössz, normális kajákkal is lehet fejlődni, lehet máshogy fogod gondolni a dolgot mint most, és most már ennyivel is többet tudsz. Fiatal vagy, sportolsz, bírni fogja a tested bárhogy is eszel.
Azért nem ajánlottam a szigorú testépítő felfogást, táplálkozást, mert eleve nincs tömegnövelő étrended, eleve nem úgy edzel (hiszen súlyzós edzés mellett 4 kemény jégkorong edzésed is van, ami miatt a regenerációs időd sem lenne meg) a tesztoszteron termelésed is 1-2 év múlva fog igazán beindulni. Na akkor újra érdemes lesz elgondolkodni egy jól összedobott étrenden, kiegészítő kreatinon, edzés utáni turmixon illetve a megfelelő pihenés tartásán, mert 15-16 évesen már van értelme, lehet komolyan is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!