Testépítéshez több szilárd étel vagy több táplálékkiegészítő?
Sziasztok!
A tapasztalt testépítők véleményét szeretném kikérni azzal kapcsolatban,hogy ha nem rendelkezem olyan anyagi háttérrel,hogy tudjam fizetni a táplálékkiegészítőket és a rendes ételt is egyszerre akkor, mit ajánlotok,hogy mit fogyasszak többet?
1/ rendes kaját: Húsok,zöldségek,de kevesebb kiegészítőt
2/ Kevesebb kaját ,de több kiegészítőt : Több tejsavó több vitamin stb..
Több kaja, nem is értem, hogy merülhet fel a kérdés. A kaja az alap, a kiegészítő meg kiegészít. Mellesleg drágább is. Akkor jó, amikor valamiért nem tudsz kajálni.
[a kiegészítők is természetesek]
olyan nincs,van olyan tápkieg ami nem drágább mint a szilárd étel,tehát mivel egy árban van kb ezért mind a kettőt meg tudod venni,így van tápkieg is és szilárd kajád is.
pl veszel dextrózt és [link]
Szilárd kaja is meg kiegészítő is.
Ha eredményt akarsz mindkettőt kell használlnod a megfelelő arányokban és minőségben.
Bővebb informáviót itt találsz: [link]
Köszönöm a válaszokat. Igazából én is a több kaja mellett gondolkodtam el.
Még az lenne a kérdésem,hogy melyek azok a táplálékkiegészítő szerek amik feltétlenül fontosak a kaja mellett?
Én ezekre gondoltam: - Tejsavó fehérje
- Vitamin Pack
- Szénhidrát (Dextróz,Maltodextrin)
Kreatint-BCAAt-Glutamint ha kihagyom az nagy baj?
Ezek nem 'szerek', maximum élelmi-szerek.
Malto felesleges, jó a sima szőlőcukor is akármelyik bioboltból, por alakban (a szívecske meg dinoszaruruszalakú tablettás kiszerelés jóval drágább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!