Ha valaki normálisan edzi a karját, és a tápláléka stb. rendbe van, akkor a kar hány hónap alatt nő cm-eket?
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Nem mondom, hogy könnyű helyzet, de hidd el, hogy Te suliban még mindig jobb helyzetben vagy, mint más munkában. Neked 45percenként van szüneted, más 8 (vagy akár több) órát végignyom úgy, hogy 1 vagy 2 szünet van közben. 5-10 perces szünetekben be tudsz nyomni 1-1 sültcsirkés szendvicset, vagy tonhalkonzerv puffasztott rizzsel, esetleg darált zabpelyhes protein turmix. Meg lehet oldani, ha akarja az ember, meg persze módjában áll. Gondolom neked még szükséged van a szülők támogatására is ehhez.
Ha esetleg most nem tudod ezeket kivitelezni, akkor ne add fel és később próbálkozz, de JÓ ÉTRENDDEL. Anno én is sokat próbálkoztam és el is ment a kedvem jó időre az egésztől mert nem fejlődtem, de most tudom csak, hogy mennyire szarul csináltam. 3 hónap alatt többet fejlődtem, mint ezelőtt bármikor bármitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!